Mellső falú lepénynél ki mikor érezte először a magzatmozgásokat? Igaz hogy ilyenkor később lehet érezni?
Szia,
én a 17. héten éreztem a Kislányomat előszőr, bár akkor még nem voltam benne bizti, h Ő volt. 1-2 hét elteltével váltak mindennapossá az érezhető mozgások, most a 23. hét elején minden nap többször érzem, ülve-fekve, néha már állva is lejjebb is, köldöknél is. Szerintem nem törvényszerű, h később érzed a Baba fekvésétől is függ..Én azt a pillangószerű érzést soha nem éreztem, inkább a buborékolást :)
22 hkm
Nekem is mellső falú méhlepényem van és a 18. héttől már éreztem! 22 héttől már folyamatosan.
Nem jelent problémát az, hogy mellső falon tapad, csak a méhszájat ne érje el!
3-as vagyok!
Igen-igen, ráírták volna az biztos, sőt..pihenő mellett, házasélet megtiltása stb.. de mindent a babáért!.
Nekem sem éri, de azt írták, hogy mellső falon, mélyen van!
Boldog Babavárást! :)
26hkm
1-es vagyok,
ebből csak akkor van baj, ha a 3. trimeszterben is fedi a méhszájat. de ha nem, akkor császároznak és kész, baj nem lesz belőle, ez biztos :) és ahogy 3-as írja: a Babáért mindent! Mi sem szexelhettünk, nem emelhettem, stb.. de azóta minden ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!