Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mellső falú lepénynél ki...

Mellső falú lepénynél ki mikor érezte először a magzatmozgásokat? Igaz hogy ilyenkor később lehet érezni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 13:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szia,

én a 17. héten éreztem a Kislányomat előszőr, bár akkor még nem voltam benne bizti, h Ő volt. 1-2 hét elteltével váltak mindennapossá az érezhető mozgások, most a 23. hét elején minden nap többször érzem, ülve-fekve, néha már állva is lejjebb is, köldöknél is. Szerintem nem törvényszerű, h később érzed a Baba fekvésétől is függ..Én azt a pillangószerű érzést soha nem éreztem, inkább a buborékolást :)

22 hkm

2013. júl. 4. 13:39
 2/15 A kérdező kommentje:
köszi :) és neked nem mondták h ez jelenthet e problémát ez a mellső falú méhlepény?
2013. júl. 4. 13:43
 3/15 anonim ***** válasza:

Nekem is mellső falú méhlepényem van és a 18. héttől már éreztem! 22 héttől már folyamatosan.

Nem jelent problémát az, hogy mellső falon tapad, csak a méhszájat ne érje el!

2013. júl. 4. 13:47
 4/15 A kérdező kommentje:
köszi hogy írtál :)
2013. júl. 4. 13:48
 5/15 A kérdező kommentje:
gondolom ha érte volna ráírták volna papíromra. ma voltam 12 hetes uh-n és csak ennyit írtak papíromra hogy mellső falú.
2013. júl. 4. 13:49
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem a mellső fali lepény a baj, hanem ha lent van a méhszáj közelében. Én a 12. héten véreztem is tőle, kórház is volt, és azt mondták 90 % h feljebb húzódik, így is lett, a természetes szülésnek semmi akadálya, ugyan még mindig lejjebb van, de a hétfői leletemen már az van, h magasan lévő mellső falú lepény, magyarul már semmi köze a méhszájhoz szerencsére :)
2013. júl. 4. 13:51
 7/15 A kérdező kommentje:
remélem nálam sem lesz gond ebből :)
2013. júl. 4. 13:53
 8/15 anonim ***** válasza:

3-as vagyok!

Igen-igen, ráírták volna az biztos, sőt..pihenő mellett, házasélet megtiltása stb.. de mindent a babáért!.

Nekem sem éri, de azt írták, hogy mellső falon, mélyen van!

Boldog Babavárást! :)

26hkm

2013. júl. 4. 13:55
 9/15 anonim ***** válasza:
16. héten éreztem először
2013. júl. 4. 13:55
 10/15 anonim ***** válasza:

1-es vagyok,

ebből csak akkor van baj, ha a 3. trimeszterben is fedi a méhszájat. de ha nem, akkor császároznak és kész, baj nem lesz belőle, ez biztos :) és ahogy 3-as írja: a Babáért mindent! Mi sem szexelhettünk, nem emelhettem, stb.. de azóta minden ok.

2013. júl. 4. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!