Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van még valaki úgy, hogy nem...

Van még valaki úgy, hogy nem szereti a magzatmozgásokat, vagy csak én vagyok ilyen abnormális?

Figyelt kérdés
Nem szeretem érezni, nem tehetek róla. Hol a hólyagomat, hol a bordáimat találja el, és nem tudok tőle aludni sem. Félreértés ne essék, nagyon várom a babámat, és örülök, hogy minden rendben van vele, és azt is tudom, hogy az a normális, ha rúgkapál odabent, de nekem ez nem éppen pozitív élmény.
2013. jún. 14. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:
én szeretem a magzatmozgásokat, de hallottam már ilyenről. szerintem normális, csak tabu erről beszélni. amúgy nekem is van olyan, h úgy rendesen megrúg bordatájékon, de néha mintha belém is markolna rövid motoszkálás után, na én ilyenkor nem diszkréten felszisszenek, hanem konkrétan felsikítok annyira tud fájni, akárki akármit is mond. szerencsére azért ezek nem gyakoriak, a többi motoszkálás, rugdosódást meg szeretem, olyankor szoktam vele beszélgetni. Amúgy nekem si nehéz elaludnom tőle néha, de az idő múlásával mintha egyre jobban megtanultam volna függetleníteni tőle, olyan értelemben, h egyfolytában rúg, de én nem arra összpontosítok, elterelem a gondolataimat és elalszom. meg meg is szoktam valamelyest, hiszen már hónapok óta ez van. vhogy kondícionálódik rá az ember, h így kell aludni
2013. jún. 14. 17:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nagyobb százalékban imádtam, de el kell ismernem, hogy néha nagyon fájdalmasakat rúgott:) Engem például nem hagyott egyik oldalamon sem aludni, valamiért kényelmetlen lehetett neki, ilyenkor nekem is kellemetlen volt. Háton meg utálok aludni, így az utolsó három hónapban totál kialvatlan voltam...
2013. jún. 14. 17:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Én az egész terhesség dologgal úgy vagyok, hogy alapvetően szeretem, tök jó, de nekem is vannak ambivalens érzéseim. :)

Mármint az tök jó, hogy lesz egy pici babám.

De ha ezt a részét egy pillanatra félretesszük, akkor tényleg az marad, hogy az emberben növekedik egy kis lény, akinek - valljuk be - szinte teljesen ki van szolgáltatva az ember teste, és ott rugkapál, mozgolódik ilyen furcsa kitudjamilyentestrészek jelennek meg a hasam különböző részein... ez azért fura dolog. :)

Ettől függetlenül én imádom, de tök megértem, ha valaki nem. :)

2013. jún. 14. 17:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is éreztem ilyen nem is egyszer. Alapjáraton vékony testalkat vagyok, és hiába jött fel 20 kiló, a hasfalam vékony és alacsony is maradtam. :D Így szerintem a Kisasszony is nehezen fér el, sokszor fájt minden mozdulata. :( Volt, hogy sírásig rugdosta a hólyagomat.

Most, hogy közeledik a vége, ő sem fészkelődik annyit, így könnyebb. De most meg már nagyon nehéz.

Szóval egy a lényeg, én mindig azt hittem, hogy nagyon szeretni fogok majd terhes lenni. Jó érzés, hogy ő jól van, velem van, hogy vigyázhatok rá és nagyon várom már, de ettől függetlenül nehéz volt az utóbbi pár hónap. És ez nem várandósság, hanem terhesség. :D

2013. jún. 14. 17:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem ez az utolsó pár hét nagyon nehéz. A 37. hétben vagyok, de még nagyon aktív, van, hogy csak mélyeket sóhajtozom, mert megmozdulni sem tudok. Vizesedik a lábam, fáj a csípőm, szóval ezt a részt nem fogom visszasírni...

Ettől függetlenül bármikor jöhet a következő, mert az első 3 hét tényleg álomszép volt. :)

2013. jún. 14. 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:

3x voltam kismama- és mind a háromszor iszonyatosan sokat mozogtak bennem a gyerekek. Nekem nagyon fájdalmas volt- és a rekeszizomomat konkrétan úgy szétmorzsolták, hogy már a 2. szülés után sem tudtam úgy lehajolni mondjuk bekötni a cipőmet, hogy ne görcsölne be iszonyatosan... a 3. után meg.... hagyjuk.

Szóval persze örültem, hogy mozognak, mert tudtam, minden okés- de alig vártam már, hogy idekint legyenek. Én nagyon megszenvedtem mindet ilyen téren. :) De azért imádom őket- és végigcsinálnám negyedszerre is- de már nem tervezünk több babát.

A 3. terhességnél konkrétan emlékszem, hogy már a 23. hétben panaszkodtam a férjemnek, hogy nem bírom tovább..... Persze kiírt napon született. :))

2013. jún. 15. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!