Egy férfinek ki kell állni a párja és a gyerek mellett, még ha ő nem is akarja akkor is?
Figyelt kérdés
Úgy értem, van egy pár, véletlenül becsúszik a baba. Elbénázták ez tény, mindkettő hibás. De a lány vállalná, hogy suli mellett babázik, utána meló, mindent, csak megtarthassa a babát. A srác közli, ő nem akarja, ha mégis baba lesz és 99%, hogy lelép és nem hajlandó a nevére sem venni a gyereket.
Ilyen után maradhat még együtt egy pár?
Elvileg nagyon szeretik egymást, akkor a fiú miért nem vállalja a felelősséget? Tudom tudom, joga van nem akarni!De akkor miért tette be gumi nélkül????
Miért van az, hogy egyesek 21 évesen már képesek vállani ekkora feladatot, mások me 40 évesen is gyávák is lelépnek?
2009. okt. 16. 16:04
11/12 A kérdező kommentje:
már rég döntöttem...csak azóta se tudom ezt a kérdést feldolgozni...ezért tettem fel megint.
2009. okt. 16. 21:27
12/12 anonim válasza:
Megtartsa e a babát vagy nem?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__45..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!