Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikerterhesség, ha oldalra...

Ikerterhesség, ha oldalra fekszetek összenyomják egymást?

Figyelt kérdés

2013. júl. 4. 11:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem fogják, ne aggódj. Máshogy nem is nagyon szabad már nagy hassal.

Illetve én hetekig félig ülve aludtam az ikrekkel, mert a csuklóalagút szindrómát nem lehetett másképp éjjel kibírni.

2013. júl. 4. 11:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi,kezdtem aggódni ha oldalra fekszek egyből elkezdenek rugdosni.
2013. júl. 4. 11:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmi gond nem lesz, máshogy nem is tudsz aludni. Ha állsz, akkor sem nyomják össze egymást. Nem biztos, hogy egyik jobb oldalon van, a másik meg balon. Nekem úőgy is voltak, hogy egyik alul, másik felül (így az alsó nyomódott volna, ha állok), sőt keresztben egymás mellett is feküdtek, egymással szemben, 4D-n nem is látszott más, mint a hát keresztben, meg 2 fejtető.
2013. júl. 4. 11:46
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem csak 1 babám van, de ha oldalra fekszek azonnal rugdos, nyomakodik. én is attól félek, hogy valami nem tetszik neki vagy nem jó neki, de máshogy meg nem tudok aludni.
2013. júl. 4. 12:51
 5/6 anonim ***** válasza:
A kórházban mellettem egy ikres anyuka feküdt háton, 36. hétben. Azt mondta, oldalt nem tud feküdni, mert a babák nem hagyják. Azóta megszült és minden ok velük.
2013. júl. 4. 15:33
 6/6 anonim ***** válasza:
De ismerős, én nem ikres anyuka vagyok, de nekem is volt hasonló érzésem, mert ha a jobb oldalamra feküdtem, mindig elkezdett rugdosni, nyomakodni a baba, így muszáj volt a bal oldalamra feküdnöm, mert gondolom nem volt kényelmes neki.
2013. júl. 4. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!