1/6 anonim válasza:
Nem fogják, ne aggódj. Máshogy nem is nagyon szabad már nagy hassal.
Illetve én hetekig félig ülve aludtam az ikrekkel, mert a csuklóalagút szindrómát nem lehetett másképp éjjel kibírni.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi,kezdtem aggódni ha oldalra fekszek egyből elkezdenek rugdosni.
2013. júl. 4. 11:22
3/6 anonim válasza:
Semmi gond nem lesz, máshogy nem is tudsz aludni. Ha állsz, akkor sem nyomják össze egymást. Nem biztos, hogy egyik jobb oldalon van, a másik meg balon. Nekem úőgy is voltak, hogy egyik alul, másik felül (így az alsó nyomódott volna, ha állok), sőt keresztben egymás mellett is feküdtek, egymással szemben, 4D-n nem is látszott más, mint a hát keresztben, meg 2 fejtető.
4/6 anonim válasza:
nekem csak 1 babám van, de ha oldalra fekszek azonnal rugdos, nyomakodik. én is attól félek, hogy valami nem tetszik neki vagy nem jó neki, de máshogy meg nem tudok aludni.
5/6 anonim válasza:
A kórházban mellettem egy ikres anyuka feküdt háton, 36. hétben. Azt mondta, oldalt nem tud feküdni, mert a babák nem hagyják. Azóta megszült és minden ok velük.
6/6 anonim válasza:
De ismerős, én nem ikres anyuka vagyok, de nekem is volt hasonló érzésem, mert ha a jobb oldalamra feküdtem, mindig elkezdett rugdosni, nyomakodni a baba, így muszáj volt a bal oldalamra feküdnöm, mert gondolom nem volt kényelmes neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!