Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valaki moziba a terhesseg...

Volt valaki moziba a terhesseg alatt?

Figyelt kérdés

Moziba szeretnek menni, egy animacios meset neznek meg. Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban? Nagyon zavarja a babat a hangos zaj? Arthat neki?

Ha igen inkabb maradok itthon....28hkm

2013. júl. 4. 10:12
 1/9 anonim ***** válasza:

38 hetesen voltam, a nagyobbakkal együtt

hát nem vettem észre h zavarta volna

de mi havi szinten megyünk ha van valami jó film vagy a gyerekekkel vagy csak kettesben

a nagyobb gyerekkel is sokszor voltam nem éreztem h gond lenne a mozizás

2013. júl. 4. 10:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Én elmennék engem csak az zavarna,hogy nem igazán bírnám ki pisilés nélkül. És nem lenne kedvem kimászkálni. 26 hkm
2013. júl. 4. 10:22
 3/9 Ananke ***** válasza:

Szia!

Én hét elején voltam a Z világháborút néztük.Nem volt semmi gond.22hkm vagyok.Jó baba várást! :)

2013. júl. 4. 10:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Eszembe se jutott nem menni csak a pisilés miatt aggódtam, de kibírtam végig, nem kellett kimenni.
2013. júl. 4. 10:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Én moziban nem voltam, csak színházban. Vígjátékot néztünk és annyira nevettem, hogy azt hittem megszülök ott helyben. :)) PErsze, semmi baj nem lett.
2013. júl. 4. 10:52
 6/9 Lues ***** válasza:
Mi is színházban voltunk, a Made in Hungária című musical-t néztük, ami nem éppen volt halk. :) Nem volt semmi gond, sőt, szerintem még élvezte is. Érezd jól magad, hisz a várandósság nem betegség, ne mondj le dolgokról! Sőt, én most vagyok 33 hetes km és a hétvégén lagziban voltunk. Ott is élőzene szólt és nem volt semmi gond! :)
2013. júl. 4. 11:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Én nem mertem elmenni, mert az én lányom nagyon érzékeny volt a hangos zajra, már attól is keresztbe állt bennem, és kapálózott, amíg tartott, hogy otthon a házimozin néztünk valamit, én meg így nem nagyon élveztem a dolgot, főleg, a vége felé, mikor már tényleg fájdalmat is tudott okozni ezekkel. Egyik barátnőm is azt mesélte, hogy a moziban végig tombolt a kisfia a pocakban.

Viszont a nővérem koncerten is volt pocakosan...szóval ízlések és pofonok, és a gyerkőcöktől is függ, lehet végigalussza az egészet :)

2013. júl. 4. 11:56
 8/9 anonim ***** válasza:
A pocak és magzatvíz tompítja a zajokat, nem hiszem hogy az bántó lenne számára! Én viszont nagyon kényelmetlenül éreztem magam, az első 45 perc még jó is volt, élveztem, de aztán annyira fájta a derekam, a lábam, hogy a végén már nagyon vártam mikor lesz vége a filmnek! Hiába bársony fotelek vannak, üdítőtartó meg stb. nagyon kényelmetlen volt pocakkal! Viszont kimozdulni meg imádok és a terhesség nem tart vissza! Szerintem a baba miatt ne aggódj, ha te jól bírod!
2013. júl. 4. 12:39
 9/9 anonim ***** válasza:
36 hetesen voltam moziban. Semmi nem tortent, a zenenel mindig rugdosott a fiam :)
2013. júl. 4. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!