Mi a folyamata annak, hogy tappenzre menjek terhesseg alatt?
11 hetes vagyok,de sajnos nagyon stresszes munkam van.
A nogyogyaszhoz csak 2 het mulva megyek.kinel kell vagy milyen modon kell jeleznem,hogy en mar most szeretnek otthon maradni?koszonom
Nálunk úgy ment, hogy elmentem a háziorvosomhoz és megkérdeztem a menetét. Így zajlott:
- Elmentem a nőgyógyászhoz, aki adott egy írásbeli javaslatot veszélyeztetett terhesség kapcsán táppénzre való kiírásra
- Ezzel a javaslattal elmentem a háziorvoshoz, aki kiírt
- Ezt a papírt egy hét után kiadták, bevittem a munkahelyemre, ők pedig elküldték a munkaügyre, majd küldik az OEP-hez
- Havonta egy alkalommal, adott hő első hetében bemegyek mindig a papíromért, amit beviszek a munkáltatómnak, ők pedig továbbítják
- Ha idő közben megszülök, azt jeleznem kell a háziorvosnak, mert akkor már nem vagyok veszélyeztetett terhes. Akkor más jogcímen marad otthon a szülő anya.
Ha kérdésed van, írj bátran! Mi ezt nem olyan régen intéztük, szóval még benne vagyok. :)
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!