Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mit csinálják?...

Szerintetek mit csinálják? Nagyon el keveredtem,

Figyelt kérdés

Június elején volt meg a mensim, 27 napos általában a ciklusom ma vagy holnap kellene megjonnie de még nem jött meg ( igazából nem várom ). Ma teszteltem de negatív lett, neten utána jártam elméletileg 3 hét 6 napos a babám valahol meg 4 hétnek írta.

Dokihoz még nem kértem időpontot

2013. júl. 3. 19:53
 1/10 A kérdező kommentje:
* csináljak
2013. júl. 3. 19:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Várj még pár napot és csinálj egy új tesztet. Sok sikert :)
2013. júl. 3. 19:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Én se tudok okosabbat tanácsolni: várj pár napot, és csinálj később még egy tesztet. Ha később sem jön meg, a tesztek negatívak, mindenképpen jó lenne elmenned orvoshoz. Ha pozitív lesz a teszt, akkor pláne el kell menned.
2013. júl. 3. 19:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha negatív a teszted, akkor hogy lehet 3 hét 6 napos terhességed? Még nem maradt el a menstruációd sem. Hogy jártál a neten utána, ha negatív teszted van. Mi az, hogy máshol meg 4 hetesnek írja?
 5/10 A kérdező kommentje:
A negatív teszt után az egész délutánt végig sírtam nem tudom hogy lesz e erőm másikat csinálni, de köszi a választ :)
 6/10 A kérdező kommentje:

Akkor úgy írom hogy ma kellett vna megjonnie de én nem várom.

És egy barátnőm mondta h neten vannak ilyen terhességi kalkulatorok, mert mikor meg tudta h terhes ő is ott nézte meg hány hetes mondjuk a neten 4 nappal többnek írta.mint a doki mondott és ott néztem meg kivancsisagbol .....

2013. júl. 3. 20:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Orvoshoz mêg minek mennél?:)

Se pozi teszt, a mensid sem késett....

Várj.. Legalább vazt vãrd meg, bogy 1-2 napot késsen.

Sok sikert

27+5hkm

2013. júl. 3. 20:11
 8/10 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm a választ :)

Neked meg boldog baba várást :)

2013. júl. 3. 20:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Pár nap késés, és még egy teszt. A 4 hét reális, 1 héttel mensi után szokott 5 hetes terhesség lenni.
2013. júl. 4. 08:27
 10/10 A kérdező kommentje:
remdben köszönöm a válszt :)
2013. júl. 4. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!