Elég rossz társaságba keveredtem mit csináljak?
Hát b.meg, jó nagy hülye vagy...
Otthagyod őket, azt kész. Normális ember ezen nem gondolkodik, de te ezek szerint élvezed, ha megaláznak és kihasználnak. Hogy mi a túrónak vagy még ott?...
"ép az hogy bele fáradtam és tanácsot kérdtem és nem szekálást mert ez is annak minősül..."
Akinek ezt írtad csak segíteni akart. Már ne is haragudj, de az olyanokat mint Te, nem lehet szép szóval kizökkenteni egy ilyen társaságból, vagy életmódból (tapasztaltam). Akkor gondolkoznak el, hogyha kapnak egy alapos lecseszést, ezért kéne téged még az első válaszolónál is jobban leoltani.
Ha tudod hogy egy ilyen fos társaságban vagy, akkor hagyd ott őket. Részemről inkább vagyok egyedül és találok valami hasznos elfoglaltságot, mint hogy olyan emberekkel legyek, akik folyton megaláznak.
Ha legközelebb valami látványos módon megaláznak, vagy olyat csinálnak ami rosszul esik neked, ne szólj egy szót sem, fogd magad és menj haza. Aztán ne reagálj a megkereséseikre.
Inkább legyen 1 darab igaz barátod, olyan, akire mindig számíthatsz, mint egy "társaság" ami tele van debilekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!