Hanyadik terhessegi heten jon ki eloszor a vedono "terepszemlezni"?
Első gyermekemnél a 20. héten jött. Még csak a festés alatt álló szobát tudtuk megmutatni neki, de nem a kelengyére kíváncsi, hanem az életkörülményre. Azt meg látja így is-úgy is
Most a 24. héten járok, de még utalást sem tett rá, hogy ki akarna jönni (sajnos azóta más a védőnőnk!)
Területileg változó. Nekünk július végén szeretne jönni, de mondtuk, hogy költözünk, pakolunk, így maga a kelengye megvan, illetve minden bútor, de július végén nem biztos, hogy teljesen készen leszünk. (Augusztus 21.-ére vagyok kiírva, és hála a bürokráciának elhúzódott az adás-vétel.)
Mondta, hogy semmi baj, őt ez nem érdekli. Neki az alap higiéniai dolgoknak kötelessége utánanézni. Ha hiányos a kelengye, javaslatot tesz, elmondja még az ajánlatait, de semmi egyéb. És a babát az első hónapokban simán elhelyezhetitek a saját szobátokban is, szóval nem elvárás a babaszoba sem.
Szóval nem kell aggódni. Mi sem leszünk 100%-oan készen a látogatásra, ezért is kérdeztem rá. És személy szerint, az én védőnőm nem harap miatta.
Egyébként érdemes vele ezt megbeszélni. Emberből van. A legfontosabb a tisztaság, és ha az megvan, nyert ügyetek van. :)(Illetve annyi, hogy télen tudjatok fűteni, de ez annyira evidens.)
/A látogatás viszont annyira egyedi, hogy van, akikhez a 20. hét körül mennek ki, van, akikhez előbb, van, akikhez csak a szülés előtt, mint hozzánk is. Ez megállapodás tárgya./
Szia!
Nekünk a 14.héten jött ki hozzánk.
Nálunk még nem volt.. Elvileg majd július végén jön..
34+4 hkm
Akkor ez enyém egy kicsit túlbuzgó :)
10 hetesen volt először, majd 18 hetesen jött és azt mondta még minimum egyszer kijön, megnézni a baba helyét, mert az még nagyon nincs készen.
28 hkm
Nálunk a 34. héten volt kint és még csak félig volt kész a szoba. Nagyon kedves volt és nem bírálgatott.
Ne izgulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!