Vki le tudná írni nekem a terhességi tüneteket? Többi lent
tudom h nagyon sokszor kérdezik meg mindenki csak írogatn mindent, de egy méhenkívüli terhességnél meg egy vetélés után már nem merek semmire gondolni h mik a tünetek mert néha tünet mentes vagyok néha meg ááá meg tudnék őrülni..
múlthónap elején volt meg utoljára a menzeszem, és most 6.a körül kéne megjönnie de nem várom, tesztet még nem mertem csinálni nem akartam csalódni megint.. a menzeszem általában 27 nap valamikor 29 nap. 22.én volt egy kis barnázásom ami tartott 25.éig vmikor erős volt vmikor meg semmi.
Lehet h 2év után sikerült a baba?!!
Válaszokat előre is köszönöm :)
Sajnos, felesleges, és számodra is álmatlan éjszakákat okozhat, hogy a tüneteken gondolkodsz!
Tudom, nehéz várni. De ameddig a menzeszed nem is késik, felesleges. Legalább 1-2 napot vár, ha nem jön meg:-)
Türelem.
Szurkolok neked:-)
27+4hk,
köszönöm a választ aranyos vagy :)
Csak olyan szörnyű ez a sok várás és a sok negatív teszt :( amikor el vetéltem akkor se mutatta 1 teszt sem, pedig 10 hetes voltam :(
Nagyon nagyon sajnálom! Lehet pont azért nem mutatta ki a 10 hetes terhességet, mert baj volt, kevés hcg.
Erős pozit tesztelj kívánom!
A szervezet fura dolgokra képes, légy boldog, örülj mindennek, hidd el meghálálja;)
A baba jönni fog, legyetek együtt sokat szerelemből, és élvezni minden percét:-)
köszönöm a jókívánságot :)
a párommal mindig szerelemből vagyunk együtt.. :)
Ugye a méhenkívüli terhességemnél voltak tüneteim már 5 hetesen hányinger szegravaló érzékenység melleim fájtak éás ugyan ezek a tüneteim vannak most is.. tegnap a hányinger miatt nem voltunk együtt mert olyan nagyon erős volt h szédültem is, és gyomorrontás nem lehet mert semmi olyat nem ettem ami ártott vna :(
Hát, ebben az esetben..:) nekem nem voltak tüneteim, ezért nem is gondoltam:)
Hát, ha tüneteid vannak, elvileg a tesztnek mutatnia kéne valamit! Holnap is tesztelhetsz, de ha negatív akkor ne keseredj, mert még korai is lehet:) azért majd írd meg:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!