3 terhességi teszt? Képek lent.
Az első digitális szombat reggeli. 50es érzékenység
A második vasárnapi. 10es érzékenység
A harmadik mai medi lab
a kérdésem hogy ez miért nem lesz erősebb napról napra? azt hittem vasárnap óta azért legalább egy elég erős csíkom lesz.
Ma voltam orvosnál, május 30 volt az utolsó menstruációm, de ő azt mondta, hogy nem lát semmit még, csak egy kis fekete pontot, ami 4 mm, és lehet hogy ez petezsák, illetve valamiféle sárgatest tömlőt. fogalmam sincs hogy ez micsoda, a nagy ijedtségben elfelejtettem megkérdezni.a papíromra és kérdőjellel odaírta hogy terhesség.
Megyek vérvételre, holnapután, és csak pénteken tudom meg az eredményt, szerintetek örülhetek?
mert tünetem azonkívül, hogy elmaradt a menstruációm, nincsen. se mellfeszülés, se hasfájás, semmi.
ha jól számolom csütörtökön leszek 5 hetes, nem kellett volna már valamit látnia az orvosnak?
Sokat olvasok főleg itt is, és mindenki egyértelműen azt írja, hogy napról napra erősödik a teszten a csíkja.
elnézést ha hülyeségeket kérdezek, de első baba.
nyilván a három teszt nem hazudik, de olvastam olyat is, hogy nagyon korai vetélésnél minden nap egyre halványodott a csík, nem erősödött.
félek az orvos ezért sem látott semmit.
azt is tudom, hogy túlidegeskedem a dolgot. próbálok pozitívan hozzáállni :)
ti mit gondoltok? mik a tapasztalatok nagyon korán észrevett terhességnél? orvos mit mondott, voltak e ilyen korán panaszok, stb.
köszönöm
Nono, az orvos szava a döntő, nem a teszté! Egyébként nem minden terhességnél vannak tünetek. Ez változó, de nem törvényszerű. (Egy személyen belül is, van, akinek ilyen volt az egyik, olyan volt a másik terhessége.)
5 hetesen egyébként még egyértelműen nem minden esetben tudják megállapítani a terhességet. (Ráadásul ez még nem betöltött 5 hetes terhesség, hanem a héten lesz annyi...) Így pláne nem kell aggódnod. A tesztek, ahogy látom, tök másak, így nem képezhetik összehasonlítás alapját. Egy típuson belül is mutatkozhatnak eltérések, de ha a csík erősödését szeretnéd nyomon követni, használj egyfélét. Az a biztos. (Máskülönben össze-vissza eredményt kapsz. Egyiknél erősebb, másiknál kevésbé erősebb vonalka lesz.)
Egyébként a vérvétel lesz majd a döntő, de szerintem, nem kell aggódnod. Ennyi idősen ez a felállás nem ad okot aggodalomra. (Ha kb. 6 hetesen nem látnak semmit, akkor már lehet baj.) De mivel a fogantatás dátuma sosem biztos... akkor is szoktak még várni.
Volt egy terhességem, ahol a teszt halványodott, meg is jött a menstruációm a 6. héten.
Azonban a mostani terheeségemnél (14 hetes vagyok) elmentem én is sz 5. héten, és nem látott semmit az orvos, csak egy fekete pöttyöt. 7 hetesen mentem vissza újra és minden rendben volt.
Türelem!
Rendben köszönöm szépen!
a 6. hét elején már elméletileg van szívhang? vagy inkább a végén?
Most már akkor nem tesztelgetek, péntekre meglesz a vérvétel eredményem, csak egy pár pozitív gondolatra volt szükségem :) köszönöm a válaszokat.
jobban teszem, ha nem olvasok neten tragédiákat és rossz élményeket, mert csak idegeskedek, az meg nem jó.
Nyugi,ott az a baba:)))
Anno én is tesztelgettem,néztem a csikokat,aztán meguntam és a digitális olyan lett mint a tiéd:))
4 és fél hetesen mentem dokihoz mert féltem hogy jó helyen van e:)
akkor 4mm es volt:)
10 nap mulva tehát majdnem 6 hetesen már volt szivhang is:)
Azóta már 3 hónapos nagylány:))
Drukkolok:)
Koszonom mindenkinek a valaszokat!
:)
Ma megyek ujra orboshoz, elvileg csutortokon leszunk 6 hetesek, ugyhogy szivhangot meg nem remelek, de akkor is megnyugszom ha azt mondja az orvos hogy minden rendben.
Sziasztok!
Koszonom a valaszokat, csutortoki uhn mar volt szivhang :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!