A terhessegi teszt hany nap utan mutaja ki az eredmenyt?
Figyelt kérdés
1 het utan megcsinaltam a tesztet es csak 1 csik volt. vajon jol mutatta? vagy az 1 het meg keves?2013. jún. 30. 20:02
1/8 anonim válasza:
Miután 1 héttel?Az elmaradt mensi után vagy az aktus után 1 héttel.Nem mind1 ám!De elég fiatal lehetsz ha még ezt se tudod!?Szóval az aktus után leghamarabb 14 nappal lehet tesztelni.De még jobb kivárni hogy meg jön e.Ha nem akkor érdemes tesztelni!
2/8 A kérdező kommentje:
az aktus utan 1 hettel. szoval akkor kar volt megcsinalni a tesztet?
2013. jún. 30. 20:17
3/8 anonim válasza:
Igen kár.
Aktus után 14 nappal lehet tesztelni,de a legbiztosabb,ha nem jön meg,és akkor tesztelsz.Így most semmi értelme sem volt,ez még nem valós érték.
4/8 anonim válasza:
2 héttel utána lehet tesztelni, korai volt mindneképp.
5/8 anonim válasza:
Nekem 10-es érzékenységű teszt lett extra halvány együttlét után 11 nappal. 1 hét az nagyon korai volt.
6/8 anonim válasza:
Mi június 15-én voltunk együtt, így én holnap fogok tesztelni:) Mensimet én nem tudom megvárni mert nekem még nem jött meg mióta szoptatom a fiam, aki 13 hòs. Szerintem várd meg, hogy megjöjjön, ha nem jön meg akkor teszteljél. Remélem holnap pozit tesztelek. :))
Te kedves kérdező, egy csíknak vagy kettőnek örülnél?
7/8 anonim válasza:
leghamarabb 14 nappal érdemes de azt is reggeli pisiből!!! De a legésszerűbb ha az elmaradt menzi megvan akkor csinálod!
8/8 A kérdező kommentje:
nekem meg egy kicsit korai lenne a baba szoval... amugy sok sikert neked :)
2013. júl. 1. 01:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!