Mitől lehet ez? Az előző szülésem nehézségei és az aggódás okozhatja ezt?
Figyelt kérdés
16 hetes vagyok, a 12 hetes uh.n láttam utoljára a picit, már 1.5 hete hogy érzem mozogni, de az utóbbi napokba nem érzem és olyan képek ugranak elém alván közben illetve ha kicsit elgondolkodok hogy halva szüleik vagy meghal még bent a baba, tudom ez szörnyű de már egyre ijesztőbb a helyzet főleg hogy mozogni sem érzem, azt is tudom hogy elég korán kezdtem érezni bár azt mondják hogy a másodikat hamarabb lehet. Kérlek nyugtassatok meg hogy ezek csak képzelések és minden rendben van oké nem vagytok orvosok de valami magyarázat csak van erre nagyon félek a dokim azt mondta hogy szeritne minden rendben nem vérzek nem görcsölök, holnap megyek hozzá, de úgy érzem kezdek megőrülni.2013. júl. 3. 16:43
1/10 A kérdező kommentje:
Ja és még azt el felejtettem odaírni hogy az előző szülésem nem volt egyszerű dolog 34 óra vajjúdás 2 óra kitolás, vágül vácummal szedték ki a lányom, majdnem ott maradtunk mind a 2-en, ez 2 éve volt.
2013. júl. 3. 16:49
2/10 anonim válasza:
Én is mindenféle hülyeségeket álmodtam az első babánál is meg most a kistesónál is, pedig nem volt nehéz a szülés. Ki aggódósabb, ki nem, így vezeted le. Nekem azért ritkulnak ezek az álmok, de vannak félelmeink, nyilván - pláne másik gyerek mellett - az embernek nincs ideje ezeken agyalni napközben, hát éjszaka agyalunk :( De ennek próbálj nem tulajdonítani semmiféle jelentőséget, ezek csak a félelmeid, és nem a valóság. Az meg, hogy 16 hetesen nem érzed mozogni, több, mint természetes, inkább az a csoda, hogy eddig érezted. Másképp fordult, nyugisabb, stb. Egyébként az utóbbi napokban az én 35 hetesem is kevesebbet mozog, és a barátnőm is ugyanezt mondja az ő babájáról, szerintem az időjárás. NYUGI!!!!
3/10 A kérdező kommentje:
Jajj akkor nem csak nekem van ilyen, köszönöm a gyors választ, remélem elmúlnak, de holnap a vizsgálat uh után nyugodtabb leszek amikor hallom a kis szívét és látom a mocorgását :)
2013. júl. 3. 16:55
4/10 anonim válasza:
Kicsit piszkáld fel...Tudom nem szabad,de én s megtettem ha aggódtam.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom felpiszkálni, a lányomat sem tudtam, őt is próbáltam de nekem ez soha nem sikerült
2013. júl. 3. 17:01
6/10 anonim válasza:
Nekem még csak első baba, de teljesen be vagyok tojva, hogy valami baja lesz. Álmodni nem szoktam, de ébren nagyon vad dolgok jutnak eszembe. És az én picikém sem nagyon akar mozogni már 2 napja. Hááát, nem egy leányálom. Reggel is böködtem, hogy adjon már vmi jelet, de neeeem. Egész délelőtt gyomoridegem volt. De nekem már hál isten, nem sok van hátra. :)
36 hkm
7/10 anonim válasza:
A 6-os vagyok. Esetleg nem tudsz beszerezni egy szívhang figyelőt? Az nagyon meg tudna szerintem nyugtatni.
8/10 A kérdező kommentje:
Holnap délutánig ki kell valahogy bírnom, akkor meg fogom látni hogy minden rendben van, de most ráadásul olyan film ment délelött a tv be ami arról szólt hogy anyuka elveszítette a magzatot, na ez még egy lapáttal rátett (nem tudtam hogy erről fog szólni a film elkezdtem nézni és sajnos közbe jöttem rá hogy ez nem olyan happy and-es film :( )
2013. júl. 3. 17:05
9/10 A kérdező kommentje:
most hirtelen nem, de hétvégén megyünk vásárolni és akkor beugrok egy bababoltba.
2013. júl. 3. 17:06
10/10 anonim válasza:
Első vagyok: ilyen picinél még az is benne van ám, hogy ő mocorog ezerrel, csak épp most nem úgy helyezkedik el, hogy érezd, nem csak az, hogy épp nyugisabb. Csomó helye van még. Ezért szerintem felpiszkálni sincs értelme, csak jobban megijednél, hogy te itt tornázol, ő meg semmi :) Egyébként nálam a pici is csinált ilyet 20 hetes kora körül, hogy napokig alig mocorgott, tök mindegy, hogy megettem-e az ügy érdekében egy egész tábla csokit :) Hidd el, ő tök jól elvan ott bent, és abszolút nem érdekli, hogy te pánikolsz, ilyenek ezek a gyerekek ;) Ja, és én egyébként semmi olyat nem nézek tv-ben, amiről nem tudom biztosan, hogy vidám, párom idegeire megyek, csak tinivígjátékokat mer már betenni esténként, mert abban tuti nincs semmi rémisztő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!