Szerintetek ez nem jo? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
5 hetes terhes vagyok es a kimarado mensin es a pozitiv teszten kivul tenyelg meg se mondanam ,hogy terhes vagyok!!Se rosszulet,feszulo mell se haspuffadas semmi!!a kislanyomnal minden tunetem megvolt!Szerintetek ez bajlehet?Volt masnal es igy ugy ,hogy minden oke volt a terheseggel?2013. jan. 28. 14:02
1/6 anonim válasza:
Majd egy hétmúlv meg azt a kérdést teszed fel, hogy szétrókáztad a lekedet is már, normális-e?
2/6 anonim válasza:
Persze, nekem sem voltak tüneteim:)
Ne aggódj, majd jönnek(ha szerencsés vagy akkor meg nem is lesz)
Egyébként mellékenek megírom: A lányaimmal már 5 hetesen hánytam, a fiammal soha nem hánytam:)
3/6 frászkarikaborsó válasza:
Semmi gond nincs akkor se ha nincs tüneted, nem mindenkinek van. Nekem csak mellfeszülés volt semmi más, nem hánytam egyszer sem, nem émelyegtem, nem éreztem erősebben a szagokat. Már túl vagyok az egész terhességen és semmiféle problémát nem jelentett hogy ilyen könnyű volt az eleje :)
4/6 anonim válasza:
16. hétben járok, és a mellfeszülésen kívül semmi más bajom nem volt. Egyszer voltam eddig kívánós(-15 fokban jégkrémet) és kb. a 13 hét körül egy hétig mindig, és mindenhol, még a bőrömön is csak gázolaj szagot éreztem! :))
Boldog babavárást
5/6 anonim válasza:
Ilyenkor még általában nincsenek tünetek (addig örülj). Vagy szerencsés vagy, és később sem lesznek, vagy pár nap, 1-2 hét múlva már igencsak rosszul leszel. Ezt nem kell várni...
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat! Tudom,hogy nem minden terheseg ugyanolyan csak nekem ez olyan furcsa ugye ,hogy a lanyommal mar a mensi elmaradasanal olyan rosszul voltam,hogy szinte erom nem volt kikelni az agybol es szurkalt a hasam egesz nap ,fajt a derekam.A 12.hetben mult el addigra le is fogytam par kilot mert enni sem tudtam mindentol rosszul voltam.
2013. jan. 28. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!