Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két egynemű baba. Így szeretté...

Két egynemű baba. Így szerettétek volna?

Figyelt kérdés

Babát várunk, aki ismét kisfiú lesz.

Nem tudok beletörődni, hogy ismét kisfiút várok. Az első babánál is kislányt vártunk, de imádjuk a kis huncut kisfiunkat :)

Akik hasonló cipőben jártok, vállalnátok 3. babát.

Kérlek benneteket, olyanok ne válaszoljanak, akik azt írják mindegy milyen nemű csak EGÉSZSÉGES legyen, mert ez nem kérdés. A legfontosabb az egészség.

2013. júl. 3. 13:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Első lányom kislány, majd ikrekkel lettem terhes és ők is kislányok lettek. Ha két lányom lenne akkor sem azért vállalnék harmadikat, hogy hátha fiú
2013. júl. 3. 14:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia! Én úgy voltam az elsőnél, hogy mindegy. Lány lett. A másodiknál a doki végig kisfiút mondott, de lány lett. Kicsit csalódott voltam,mert ott volt a sok kispasis ruha, fiús színek. De imádom mindkettőt. Aztán válás, új kapcsolat, és szerettünk volna közös babát, ő is kislány lett. Nem bánom egy percig sem, mert csodaszépek, és egész nap el vannak foglalva egymással és élvezet nézni, ahogy egyik a másikat fésüli, befonja, copfozza a haját. Én a 3. gyermeknél elköttettem magam,mert 3 császárom volt. Aztán gyerekprojekt értelemszerűen besöpörve a szőnyeg alá. Mígnem egy napon kopogtatott a gólya...és úgy néz ki fiúnk lesz. :-)
2013. júl. 3. 14:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Erre nem lehet mást írni, az a lényeg, h egészséges legyen! Nálunk a 2. úgy néz ki, h ellenekző nemű lesz, de mindenképpen akarunk harmadikat is. Ha nem akarnánk, nem szülnék csak a neme miatt.
2013. júl. 3. 18:14
 14/15 anonim ***** válasza:
12. válaszoló, jól értem, hogy el voltál kötve és úgy lettél terhes? Bár nem vagyok otthon a témában, de ez hogy lehet? Kíváncsi vagyok rá.
2013. júl. 3. 23:17
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A két kisfiunk között 17 hónap lesz a korkülönbség. Mikor megtudtam, hogy ismét babát várok, nagyom örültem neki, és szinte teljesen mindegy volt, fiú vagy lány lesz (amikor még nem volt gyerekünk, mindig azt szerettem volna ha 3 lányom lenne, lányos anyukának képzeltem magam).

A férjem mindig kislányt szetett volna.

Ahogy múlik az idő és kiderült, hogy ismét kisfiú van a pocakomba, mindenki elkezdett ijesztgetni, milyen nehéz lesz velük, a korkülönbség miatt is és hogy két kisfiú (anyós a fő szóvivő).

Ezért voltam csalódott, mert a kisfiam igazán egy kis virgonc, belegondoltam ha a másik is ilyen lesz (talán a lányok egy kicsit nyugodtabbak) ....

A 3 baba kérdése nem most merült fel először, eddig nem tudtuk eldönteni szeretnénk e 3. babát, de most kisfiú után egy kicsit nagyobb késztetést érzünk arra, hogy vállaljunk még egy gyereket. (A környezetünkben is van olyan akinek most születik a 4. babája és az is kisfiú).

Remélem nálunk ha egyszer lesz 3. az kislány lesz :)

2013. júl. 4. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!