Két egynemű baba. Így szerettétek volna?
Babát várunk, aki ismét kisfiú lesz.
Nem tudok beletörődni, hogy ismét kisfiút várok. Az első babánál is kislányt vártunk, de imádjuk a kis huncut kisfiunkat :)
Akik hasonló cipőben jártok, vállalnátok 3. babát.
Kérlek benneteket, olyanok ne válaszoljanak, akik azt írják mindegy milyen nemű csak EGÉSZSÉGES legyen, mert ez nem kérdés. A legfontosabb az egészség.
Köszönöm a válaszokat.
A két kisfiunk között 17 hónap lesz a korkülönbség. Mikor megtudtam, hogy ismét babát várok, nagyom örültem neki, és szinte teljesen mindegy volt, fiú vagy lány lesz (amikor még nem volt gyerekünk, mindig azt szerettem volna ha 3 lányom lenne, lányos anyukának képzeltem magam).
A férjem mindig kislányt szetett volna.
Ahogy múlik az idő és kiderült, hogy ismét kisfiú van a pocakomba, mindenki elkezdett ijesztgetni, milyen nehéz lesz velük, a korkülönbség miatt is és hogy két kisfiú (anyós a fő szóvivő).
Ezért voltam csalódott, mert a kisfiam igazán egy kis virgonc, belegondoltam ha a másik is ilyen lesz (talán a lányok egy kicsit nyugodtabbak) ....
A 3 baba kérdése nem most merült fel először, eddig nem tudtuk eldönteni szeretnénk e 3. babát, de most kisfiú után egy kicsit nagyobb késztetést érzünk arra, hogy vállaljunk még egy gyereket. (A környezetünkben is van olyan akinek most születik a 4. babája és az is kisfiú).
Remélem nálunk ha egyszer lesz 3. az kislány lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!