12 hetes kismamák, nektek milyen eredményeitek voltak? Vagy ha valaki már elmúlt 12 hetes, de megvannak a papírjai, leírná az értékeket?
Figyelt kérdés
Tartok attól hogy egy két eredmény nem a legjobb,bár a doki semmi rosszat nem mondott,csak hogy a héten lehet AFP vérvételt csináltatni.
CRL:58mm
FL:6,7 nem kicsi?
NT:38mm
2013. júl. 2. 16:44
1/21 anonim válasza:
Én 18+2 hetes vagyok, picit fura, hogy AFP-re most küldött a dokid, azt a 16. héten ideális csináltatni.
CRL nálam 71 mm volt (13+2 hetesen) NT pedig 1,1 mm. Nem lehet, hogy az NT értékedet elírtad. Nem lehet a nyaki redő majdnem akkora, mint az ülőmagasság?!
2/21 anonim válasza:
Bocs, az utolsó előtti mondat kérdés akart lenni.
3/21 anonim válasza:
Szerintem az NT biztosan 3,8 és nem 38 mm. De én úgy tudom, hogy 3 felett már nem olyan jó az érték. De inkább menj el egy másik dokihoz kérdezz rá,hogy mi a teendőd most.
4/21 A kérdező kommentje:
Úristen,én néztem el...a másik sor végén van úgy hogy NT:1, és a köv sor elején kezdődik hogy 38 :D Bocsánat,akkor az jó :D De viszont az FL,a combcsontja nem kicsi? 12 hetesen 10 az átlag,nem tudtam megkérdezni az orvost,mert már kint láttam meg.
2013. júl. 2. 17:00
5/21 anonim válasza:
Első vagyok: ha 3,8 az NT, az szerintem is picit sok, talán érdemes lenne kombinált tesztet csináltatnod (ugyan a TB nem támogatja, de megbízhatóbb, mint az AFP), és is konzultálnék egy másik dokival.
6/21 anonim válasza:
CrL:57mm FL:nem mértek,ha az NT:3,8 az nagyon nem jó
7/21 anonim válasza:
Ha az NT 1, az teljesen szuper :-) Nem tudom az FL nem kicsi-e, mert nálunk azt nem is mértek.
8/21 anonim válasza:
AFP-t 16. héten csinálnak előbb semmi értelme. Amúgy is elavult vizsgálat, de így még fölöslegesebb. Kominált tesztet csináltassad meg annak van itt az ideje, és annak van értelme. Olyan 8000-15.000Ft között csinálják. CRL: 64.7 mm NT: 1.2mm BPD:20mm 12 hetes 5 naposan, fiú.FL: nekem nincs a papíron. Ha vérvételen és a nyaki redővel is baj van akkor lehet gondolkodni hogyan tovább. Csak a nyakiredő érték miatt nem szabad kétségbeesni. (bár valóban nem túl jó eredmény) Ha gond van akkor ellehet menni magándokihoz, 4D UH-ra és ott még pontosabb eredményeket tudnak mondani. De el is fognak küldeni genetikai tanácsadásra és ott is fognak segíteni eligazodni.
10/21 anonim válasza:
Na akkor nincs is baj! A femur hosszal ne foglalkozz, nekem nem mérték, és azt még nagyon könnyen elmérik, mer picike. Amúgy is ha 2 nap múlva mérnék akkor már jó lenne az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!