Volt ugy valaki, hogy utolso hetekben elmult a joslofájása?
Szia.
Én már a 30.héttől jóslóztam,a 37.-38.héten már elég erőteljesek voltak,de mindig elmúltak :( Nekem is mutatta az NST-n,hogy vannak fájások,de azokból pont nem éreztem semmit sem.Aztán eljött a 40.hét,mentem NST-re,ami sajnos nem lett jó,mert a kis legényem aludt,és ismételni kellett..az ismételt NST egy halványival lett jobb,megnézte a doki a papírt,aztán megvizsgált,és mondta,hogy menjek befelé a kórházba,mert már tágulási vérzésem volt.Bementünk(hétfői nap volt)és bent is tartottak,de aznap nem szültem meg.Végül pénteken szültem meg(május 3.).Hétfőtől csütörtökig semmilyen jóslófájásom nem volt,nem is gondoltam,hogy azon a héten még megszülhetek.Én azon a napon amikor befeküdtem(hétfőn)egy ujjnyira voltam nyitva,és a szülőszobára is így kerültem be,a többit már a szülőszobán nyíltam.
Egyébként erre ne adj,hogy mi van az NST papírján,sajnos abból nem lehet megmondani,hogy mikor fogsz szülni.Itt vagyok én példának,mert nekem bent a kórházban csütörtök délután 15 órától nagyon erős fájásaim voltak(rendszertelenek),17 órakor csináltak egy CTG-t,mutatott fájásokat,de egyetlen egy orvos sem mondta aki megnézte a görbét,hogy ebből másnap szülés lesz.
Meg arra se adj,hogy most teljesen zárt vagy,mert a méhszáj 1-2 óra alatt is ki tud nyílni.Nekem 12:00-kor még egy ujjnyi volt a méhszájam, 14:50-kor meg felsírt a kisfiam :)
Kitartást még erre a max 3 hétre,már nem sok van..és ne ezekkel foglalkozz amiket leírtál,ne ezeken próbált meg meghatározni azt,hogy mikor fogsz szülni.A babád tudja,hogy mikor szeretne jönni,és te is fel fogod ismerni a jeleket :)
Könnyű szülést neked :)
8 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!