Más is volt úgy, hogy jóformán nem is érezte a baba mozgását?
Hát biztos vannak ilyenek, de szerintem ritka, én el sem bírom képzelni, mert hatalmas pocakom volt, de volt olyan, hogy teljesen keresztbe áll a babám, úgy kinyomta magát két oldalra, hogy az már fájt, és oldalba rúgta még az apját is, mikor hozzá,bújva feküdt :)
Viszont van olyan ismerősöm, aki csak az utolsó hónapban tudta meg, hogy terhes, egy rutin vizsgálat alkalmával. Erősebb volt ugyan a testalkata, de hízott, és többen meg is jegyezték, hogy nem terhes? Erre ő csak röhögött, hogy hála a jó égnem nem. Mindezt úgy, hogy volt már egy gyereke. Így aztán mikor kiderült, mindenki hitetlenkedett, hogy hogy nem érezte, és azt mondta, hogy azt gondolta, hogy bélmozgása van, felpuffadt, és a szelek kavarognak a hasában, annyira enyhék voltak. És hozzá tette, hogy az első gyerek sem volt valami mozgékony...
Szóval vannak ilyenek, de szerintem ez nagyon ritka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!