Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Koraszülés veszélye állhat...

Koraszülés veszélye állhat fent? 32 hetes vok és fájdogál a hasam

Figyelt kérdés
Már 3napja furcsán fáj a hasam,kezdődött azzal hogy a hasam alja fájt mintha meg lenne a mensi de nem görcs és azóta sokat járok pisilni úgy érzem a baba nyomja a hólyagomat ott is rugdos vagy boxol eddig harant fekvésbe volt lehet befordult?lent érzem a rugdosast meg bal oldalt. A hasam azóta feszül két oldalt köldöknél vagy picit fejjebb és olyan nehéznek érzem de a hasam alja mai napig nem fajt.fekvésre enyhül majd hamar elmúlik.szedek magneb6ot 3at.hnap veszek magnerotot.ma ismét olyan érsem van mintha meg lenne de nem görcsölök viszont szurkal a hüvelyem kicsit fajdogal.Volt akinek így kezdődött a szülése?Lehet még be sincs fordulva a babam,nem szertnék még szülni,és eléggé félek mi lesz.
2013. júl. 1. 20:30
 1/8 anonim ***** válasza:

tágul a méhed nő a bébi egyre jobban,helyezkedik,fészkelődik.

na meg elkezdődtek a jósló fájásaid is.

2013. júl. 1. 20:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne magne b6 szedj,mert az semmi.Vegyél magnrotot.
2013. júl. 1. 21:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Nalam ez amit irtal a 30. het korul kezdodott. Nekem is furcsan fajdogalt a hasam, olyan tompan egyfolytaban, de talan megsem menzi szeruen. Nem tudtam hova tenni, en is megijedtem. Most mar 1 hete nincs ez, viszont a huvelyembe szurkalgat. Mar arra gondoltam h nyom egy ideget a baba vagy nyilik a mehszaj. En is sokat jarok pisilni, korabban ez sem jelentett gondot. Szinte ugyanez van velem is mint veled, nekem is a bal oldalamat rugdossa, fejvegu volt vegig :-) Szerdan megyek dokihoz, elmondom neki is h mi a helyzet. Eddig vegig zart vtam, rem meg egy darabig az is vok :-)

33+5 h km

2013. júl. 1. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is tapasztaltam ezt, de azt mondták, hogy ilyenkor már normális jelenség, hogy befeszül, fájdogál a méh, mert nagy már a terhelés. Illetve a szervezet készül már a szülésre, a pocid egyre jobban nyomja a csontokat. Nem kell aggódni, a szüléssel járó fájdalmakat fel fogod ismerni, illetve akkor valószínű, hogy a magzatvíz is távozni fog (vagy nem...), viszont azok összekeverhetetlen fájdalmak.

Ráadásul most még helyezkedik a baba is, van még egy kicsi helye és ezt ki is használja. Ilyenkor olyan 2 kg körül szokott a súlyuk mozogni, szóval nem éppen kis súly az eddigiekhez...

Ne aggódj, minden rendben!

33 hkm

2013. júl. 1. 22:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Kicsit megnyugodtam.
2013. júl. 1. 23:46
 6/8 anonim ***** válasza:
En 33 hetes vagyok,es szinten a 32.heten kezdodtek ezek a mensi szeru,de megsem "fajdalmak".De en ezt termeszetesnek vettem,es betudtam joslo fajasoknak.:) Mikor megyek,nekem akkor szokott elojonni.Plusz meg olyan mintha a holyagomon fekudne es az meg nyomodik es lepesenkent meg kell allnom mert felek hogy bepisilek..:D Nekem meg az faj ha kinyomja magat,ha meghallja az apjat akkor extran kiemelkedik..Akkor nagyon huzzodik az egesz hasam..De imadom!:) 33hkm
2013. júl. 2. 00:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de most már ez lesz végig... :S

Már a 3-at várom, tapasztalat, hogy az utolsó két hónap már nagyon nyögve nyelős! Vége meg még jobban. Próbálj meg pihenni. A jó hír, ha pihenésre elmúlnak a tünetek. Ha vajudnál, nem így lenne! Ne aggódj!

2013. júl. 2. 08:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok sorstarsak!Vasarnap ejjel nalam is jelentkeztek ugyan ezek a problemak.Tegnap bementem a korhazba,mert nagyon megijedtem,hisz pont ma vok 32 hetes kismami.Nekem azt mondtak,hogy a baba mar meg van fordulva es o nyomja a kis buksijaval a mehemet.Vagyis feszito erzesem van es allandoan pisilni kell,mert ugy nyomja a holyagomat.Nekem adtak szurit tegnap es ma vissza kell mennem,mert kapok meg egyett.Ezt a baba miatt kapom,h a tudeje fejlodjon ki,ha megis hamarabb jonne.

Legyen szep napotok! Kitartas nektek is lanyok!

Egy boldog 5 eves kislany es egy 32 hetes pocaklako Anyukaja!

2013. júl. 2. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!