Ki tudja biztosan azt, hogy ha a mellső falon helyezkedik el a placenta, az sokkal veszélyesebb lehet, mintha hátul, vagy oldalt? Koraszülés veszélye.
Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 19:19
1/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ha nem tapad közel a méhszájhoz, vagy nem magán a méhszájon van semmi jelentősége nincs, hogy a lepény mellső vagy hátsó fali.
2/9 anonim válasza:
Én biztosan tudom, hogy semmi jelentősége. Ahogy az előttem szúlú is írta, az lehet probléma ha mélyen tapad takarva a méhszájat vagy akár csa egy részét de ez ritka. Nekem is mélyen volt de feljebb ment. Kb a 20. héten már nem volt lent.
5 hós anyuka
3/9 anonim válasza:
Jól írták a többiek.Nekem mind a 3 gyerek mellső fali volt és semmit nem jelent.Max.nagyobb lesz a hasad.:D
4/9 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a válaszotokat! Nem érinti a méhszájat, csak elöl van. Azért kérdeztem, mert azt olvastam róla, hogy nagyobb a koraszülés veszélye azoknál, akiknél elöl helyezkedik el.
2009. júl. 22. 20:13
5/9 anonim válasza:
nekem is mellső fali,annyit mondtak,hogy nagyobb lesz a hasam,meg később érzem meg a pici mozgását.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a választ. Ezt sem tudtam. Bár én a 14. héten éreztem először finom csiklandozást a hasamban, azóta erősödött. Igaz, hogy a 3. babát várom.
2009. júl. 22. 20:52
7/9 anonim válasza:
Hát nekem is a melső falon van, semmi gond nincs vele, csak a 4D ultrahangon mindíg belelógott a képbe, és nem lehetett jól látni. Ja és az igaz hogy később éreztem a babót, a 22 héten először, első baba.
28+6 hetes kismami
8/9 anonim válasza:
Szia!Abszolút semmi jelentősége,hogy hol tapad meg.Elöl,hátul,oldalt... Itt egy link ezen jól leír mindent. [link]
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is, megnéztem a linket nagyon sokat tanultam belőle, sok jó dolog található ott.
2009. júl. 23. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!