Wellness szálloda terhesség alatt?
Elmesélem én hogy jártam.A férjemnek konferenciára kellett utaznia Siófokra.Elkisértem,akkor voltam 30 hetes.
5*-os wellness szálloda volt.Úgy gondoltam egy kicsit belemegyek a termál medencébe,mi bajom lehet.
Akkor még nem is volt,sőt olyan jól esett.
Aztán este a vacsoránál rosszul lettem,elöntött a meleg,hevesen dobogott a szivem,majd elájultam.
Még szerencse,hogy a férjem orvos,ez pedig orvoskonferencia volt,hamar jött a segítség.
Kiderül,hogy a melegvíz okozta a rosszullétemet. :(
Na,soha többé wellness terhesen!
De te tudod.Ezek után én nem tanácsolom.
Terehesség alatt alapból NINCS termálfürdő. Ez alap.
Igen, lehet menni fürdeni terhesség alatt, de nem a termál vízbe! Ha a fertőzéstől félsz, canestennel kend be lent magadat fürdés előtt.
Ha a méhszáj nyitott, én nem mennék be, ha zárt mint írtam semmi akadálya.
E héten kérdeztemmrá a dokimra, a canesteneset is ő ajánlotta.
Ezt a blogomban is leírtam, aterhesség nem betegség, egészséges babavárás alatt nyugodtan lehet mindent ésszel tenni.
27+2hkm
Nekem furcsa, hogy az elsőt az orvos férje beengedte a termálba. Én nem vagyok orvos, de tudom, hogy a termál tilos, illete itthon a meleg fürdővízben való ücsörgés is.
Sőt, a dokim is ezzel kezdte.
---------
Kérdező, ha zárt a méhszáj, hűvös vízben (max. 28-30) elvileg lehet fürödni. Elvileg a Balcsiban is lehet. Én nem mertem, a kolléganőm igen.
Van kismama úszás is, ha nem lehetne fürdeni, nem lenne.
1-es vagyok.
Furák az orvosok,mert nekem indulás előtt a nőgyógyászom azt mondta,hogy nyugodtan fürödhetek benne,és érezzem jól magam.A férjem persze mondta,hogy szerinte nem kellene bele mennem(ő nem nőgyógyász),de én úgy gondoltam,hogy ha a nőgyógyász azt mondta,akkor nem lehet gond...hát lett,sajnos.
A férjem mérges is volt rám nagyon. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!