Más is van ilyen helyzetben?
Sjnálom :-( tudom, ebben a az áldott állapotban szükséged lene "érzelmi támaszra". Tudom, rossz tűrni de ebben a helyzetben nincs más.
Édesanyádnak kiönteni a lelked? Az édesanyád... Lehet azért nem megy oly sűrün,mert úgy gondokja hogy minden rendben!
Szerintem érdemes lenne vele beszélned!
Elnézik, hogy a teli vödröt Te vidd? Na persze! Hagyjd ott, ahol van. Ne hogy már Te! Pihenésre van szükséged, főleg a nyílt méhszáj miatt.
Tessék felhúzni a gatyát, és a csűrhe közé csapni:-) én elėg markáns nő vagyok, szóval simán átveszem ilyenkor a stafétát:-))
Elsősorban ülj le a pároddal, és mond meg neki, hogy ez afeszült környezet se neked se a babának nem jó. Értse meg, mert apaként kell viselkednie. A szüleivel meg ne vitázzon, örüljön, hogy van hol lakni.
Mi ispárommal 2 évig laktunk anyuéknál, nem kellett semmit fizetnünk, még a rezsibe sem. Eszünk ágába nem volt vitázni, van szabályokat szabni.
Kívánom neked, hogy a problémád megoldódjon, egészséget is!:-)
Fel a fejjel, csak határozottan!
27+2hkm
Drágaelső! Látom a Te házad tájékán minden tiszta! Akkor azt szépítsd és ne a másét elemezd!!
Nem értem,mhogy egyesek minek ítélkeznek? Fogalma nincsen egy idegen ember hátteréről, de ő már megírja aforgatókönyvet....hihetetlen!!
2. Voltam.
És megint a 2. Vgyok!
Látom a szövegből nem tudjátok a lényeget kiemelni:)
Ennyire minden lében egy kanál embereket!
Engem bátran le lehet pontozni, pont azmilyen majom szülőkkel nem barátkozok. Mert ti biztos 15 éves korotoktól külön házban laktatok:D
A tökéletesek....
Szerintem a kérdése az: mit csináljon..nem segít senki, nem kap figyelmet, és egyedül érzi magát.
Hiába vagyok lepontozva..igazam van. Lehet ezt nem könnyű felfogni a más életében turkálok felfogásorokkal, de ez van;) A TÉNYEN nem változtat:)
Teljesen igaza van az utolsónak, illetve a 2.-nak!
Gondolom a többinek panaszmentes fenékig tejföl élete van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!