Melyik Név a legszebb ezek közül?
fiú- Dominik, Milán
lány- Zoé, Dorka
kérlek titeket , ezek közül válasszatok, biztos hogy ezek közül lesz csak nem tudok dönteni, nekem mindegyik annyira tetszik :)
Tényleg becenév jellegű (én nem választottam direkt semmi ilyen nevet ami eleve mintha becézve lenne Lili, Panna/Panni, Dorka, Zorka, Letti, Molli, Lotti stb.) így a Zoét mondanám.
A fiúból a Milán:))
Mondjuk vezetéknévtől is függ mert ha rövid pl. egy tagú akkor a Dominik is megy hozzá de ha hosszú akkor az már úgy nekem túl sok lenne (hosszra)
Milán, nekem nagyon tetszik, sokáig első helyen állt, de végül csak másodikként kapja a fiam. De amúgy nem rossz a Dominik sem.
A lánynevek nekem annyira nem tetszenek, de inkább Dorka, az aranyos, a Zoétól a hideg ráz.
Balavány a vezetéknév nekem fiúból a legjobban a dominik megy hozzá, mert olyan hivatalos, így ha felnő sem lesz "kisfiús" neve.
a lányból pedig a Zoé megy hozzá szerintem a legjobban...
de a másik kettő is nagyon tetszik :))
Domiknik
Dorka
(Nekem valamiért a d betűsek a favoritok... Dominik, Domonkos, és a Délia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!