Mekkora Bpd felett mondják azt, hogy már nem lehet természetes úton megszülni? 34 hetesen hány mm volt a Bpd-je a babádnak? 35hkm
A múlt héten voltam 34 hét 4 naposan ultrahangon és ott a bpd-je a babámnak 94 mm lett!!
Nem csak a fej nagy, hanem minden más is, úgy 2 héttel...
Kérdeztem bent a dokit meg a nővérkéket, hogy mitől lehet és mivel a cukrom rendben van ezért azt, mondták, hogy valószínűleg genetikából adódik, és készüljek rá, hogy nagy baba lesz..
Súlyt itt nálunk nem becsülnek..
Csak kíváncsi vagyok, hogy ha már most ekkor a bpd akkor mennyi lesz később??
Járt már így valaki? Igazából szeretnék természetesen szülni, de azt se szeretném, hogy baja legyen a drágámnak, szóval bármit bevállalok, csak a tapasztalatok érdekelnek :)
Köszönöm
Nekem is mindig nagyobb volt a feje 2 héttel, a combcsont 1 hét minusz, a többi adat pedig statisztikának megfelelő.
A dokim engem nem ijesztegetett ezzel, mondta, hogy genetika, és kész. Egyébként magamtól is rájöhettem volna, hogy a rövidebb láb, erős csontozat, robosztusabb fej apai ágamon a genetikánk része :) Kicsit sajnálom, hogy a gyerek nem az apja magas-vékony alkatát örökölte, de hát ez van :)
Egyébként most vagyok 38+5, a BPDje 11cm, fejkörfogat 386mm, höhöhöhö. Most annyira nem bánom, hogy nem fordult meg, és császár lesz belőle :D Bár nagyon természetes úton akartam szülni, és a dokim is azt preferálta, de mondta, hogy inkább ne kockáztassunk, senkinek sem jó, ha beszorul csórikám.
Jah, és "kis"lány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!