Mekkora Bpd felett mondják azt, hogy már nem lehet természetes úton megszülni? 34 hetesen hány mm volt a Bpd-je a babádnak? 35hkm
A múlt héten voltam 34 hét 4 naposan ultrahangon és ott a bpd-je a babámnak 94 mm lett!!
Nem csak a fej nagy, hanem minden más is, úgy 2 héttel...
Kérdeztem bent a dokit meg a nővérkéket, hogy mitől lehet és mivel a cukrom rendben van ezért azt, mondták, hogy valószínűleg genetikából adódik, és készüljek rá, hogy nagy baba lesz..
Súlyt itt nálunk nem becsülnek..
Csak kíváncsi vagyok, hogy ha már most ekkor a bpd akkor mennyi lesz később??
Járt már így valaki? Igazából szeretnék természetesen szülni, de azt se szeretném, hogy baja legyen a drágámnak, szóval bármit bevállalok, csak a tapasztalatok érdekelnek :)
Köszönöm
93 mm lett 37 hetesen, és ez így is nagyobb bő 1 héttel!
Szerintem elmérték! Majd a 38 hetes UH-n pontosítanak.
Semmit nem jelent, a lányom is mindig 2 héttel nagyobb volt az átlagnál. A bpd-je 100-as volt, és még így is túlhordtam egy héttel. a betöltött 41. héten szültem. Amikor az uh. szerint már 3 hete meg kellett volna lennie.
A 100 as ra is azt mondták, hogy nagy, de nem volt gond, simán megszültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!