Egyesult Kiralysagban elok, az egyszeri anyasagi mindenkeppen jar elso baba utan ugye?
Figyelt kérdés
A Sure Start Maternity Grantra gondolok.Hallottam olyat is hogy figyelemebe veszik hogy milyen tamogatasokat vettem igenybe es hogy mennyi a keresetunk..Nos mi nem eltunk eddig semmilyen tamogatassal.Es csak a parom dolgozik,neki van allando bevetele ami evi kb 20000-22000 font.Az NHS honlapjan az van irva hogy jarnia kell az 500 fontnak elso baba eseten.Remelem megkapjuk,mert abbol vennenk babakocsit meg pelenkazot.31 hetesen adtam le a papirt (multheten),a Job centerben azt mondtak hogy 2 het es valaszolnak..2013. jún. 27. 15:13
11/11 anonim válasza:
Köszi, hogy megosztottad az infót, amit szereztél.
Igen, nagoyn dühítő, hogy ez olyanoknak jár, akik amúgy sem biztos, hogy sokat tesznek azért, hogy több legyen nekik. Mi meg, akik gürizünk fizetjük... ez minket is felháborít.
Én sem értem, hogy minek jár ezeknek ez a plusz pénz... a lengyel kollegákról meg szintén megvan a véleményem. A szomorú, hogy az ilyenek miatt is ítélnek meg minket bevándorlókat, holott azért nekem semmi közöm hozzájuk.
Tipikus mai világi probléma: a dolgozók tartják el a lustákat, akiknek ez jár, mert ők szerencsétlenek... azok meg, akik dolgoznak és tesznek azért, hogy jobb legyen nekik, érezzék magukat motiválva. :-/
Szomorú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!