Más se szeret járni a nőgyógyászati vizsgálatra?
sztem semmi rossz nincs benne,csak jó dokihoz kell menni:-)
mig a körzetihez jártam,az elég negativ dolog volt,de mióta szültem és a dokimhoz megyek,azóta olyan minta mindig visszaidézni a csodás kismamiságomat és csodás szűlésemet-már h Vele találkozok,(mivel nála szültem:-)
és a vizsgálat is teljesen más érzés,nem is ugyanolyan,mint a körzeti dokinál:-)
ugyhogy egy jó doki és nincs ilyen gond,h nem szeretek oda/hozzá menni:-)
Olyan nyugodt volt a dokim (magándoki), figyelt rám, nem vágott közbe, megértette, hogy elsőnek vagyok vizsgálaton.
Ha tehetném minden hónapban mennék, nem nézne amúgy hülyének:D. Tényleg jó volt
16/L
szerintem is orvostól függ.
A nőgyógyászati vizsgálat elég intim dolog, ezért szerintem körültekintően kell orvost választani. - mint pl ahogy fogorvos se mindegy.
Amióta megtaláltam az én dokimat ( [link] azóta sokkal nyugodtabb vagyok, és egyrészt nem húzom halasztgatom világnak a nőgyógyászhoz menetelt, hanem megyek, amikor úgy érzem muszáj menni, mert valami nem oké.
Mondjuk legközelebb már valószínűleg azért megyek el hozzá, mert terhes vagyok :)
Szerintem gondold át, hogy a dokid miatt utálsz ennyire járni, vagy maga a vizsgálattal, vagy mivel van gondod, mert ha a doki miatt érzed magad szarul, keress másikat, jobbat/megbízhatóbbak (akár nőt, ha ott nem érzed olyan szégyellősen magad, nekem nagyon sokáig női nőgyógyászom volt), hátha segít kicsit.
Én azt hittem, a fogorvoshoz meg nőgyógyászhoz járást nem lehet "megszeretni", de igazából csak jól kell választani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!