Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más se szeret járni a nőgyógyá...

Más se szeret járni a nőgyógyászati vizsgálatra?

Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 14:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

nem, de mit is akarsz megtudni????

:)))

2009. okt. 14. 14:53
 2/15 anonim ***** válasza:
Én sem szerettem, mióta terhes vagyok zsretek járni, mert minden alkalommal megnyugtatnak, hogy minden rendben. Amúgy bizom az orvosomban első perctől kezdve, ez is számit.
2009. okt. 14. 14:59
 3/15 anonim ***** válasza:
Én is csak így terhesen "szeretek" járni :) Ilyenkor egy újabb randi a gyermekemmel- látom, hallom :)
2009. okt. 14. 15:05
 4/15 A kérdező kommentje:
Én is terhes vagyok. Megtudni, csak annyit akarok, hogy nem vagyok egyedül ezzel a dologgal. Kellemetlenül érzem magam.
2009. okt. 14. 15:05
 5/15 anonim ***** válasza:
A végére belejössz, a szülésnél már tök magától értetődő lesz...
2009. okt. 14. 15:11
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekem előtte sem volt gond, megbíztam mindig is az orvosomban, nem volt mitől tartanom.
2009. okt. 14. 15:14
 7/15 anonim ***** válasza:
Én sem szeretek, és a szüléstől is tartottam, hogy mennyire lesz majd nem-intim. Aztán ott meg nem voltam zavarban, nem is érdekelt, hogy ki lát, stb.
2009. okt. 14. 15:15
 8/15 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten szeretek vizsgálatokra járni. Gátlás és feszélyezettség nincs bennem, hiszen mielőtt jött a baba, meddőségi kezelésben vettem részt. Sokszor hüvelyi uh-oztak, volt, hogy 2-3 naponta. Olyan is volt, hogy a ciklus 2-3. napján kellett menni, amikor aztán igazán vérzik az ember. Hozzászoktam. Most, hogy a baba miatt megyek, egy percig nem éreztem semmi rosszat ezzel kapcsolatban. Pedig, ha tudnád milyen voltam annak idején... :) Gyereket se akartam, annyira szégyenlős voltam. Volt, hogy 40 napig véreztem, de nem mentem dokihoz, mondván majd elmúlik...
2009. okt. 14. 15:21
 9/15 anonim ***** válasza:
Engem annyira nem zavar.Mondjuk terhesség előtt sem zavart. Úgy vagyok vele, hogy a gondolat, hogy esetleg valami nincs rendben sokkal zavaróbb lenne. Mondjuk engem nem ráz ki a hideg semmi ilyentől, fogorvoshoz is simán elmegyek, ha kell.
2009. okt. 14. 16:49
 10/15 anonim ***** válasza:
Eleve utálok dokihoz járni.Csak az u.h.-t szeretem,mert akkor látom a babámat!Amúgy rosszul vagyok tőle hogy örökké dokihoz kell mennem!!!
2009. okt. 14. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!