Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Sote 2 n volt már valaki...

A Sote 2 n volt már valaki úgy, hogy nem volt még meg az AFP eredménye a 18. heti genetikai uh hoz?

Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 16:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az AFP eredménye szükséges a 18. heti uh.-hoz.
2013. jún. 26. 16:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt esetleg enm tudjátok hogy az eredményért külön kell bemenni vagy akkor is el lehet kérni amikor mész az uh-ra? mert most megyek jövő héten afp re és utána megyek majd az uh ra csak nem utaznák be külön még a leletért is messze van azért és van egy 2 évesem is
2013. jún. 26. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Én annak idején mikor mentem a 18 hetes genetikára, előtte elkértem az AFP eredményem. Anélkül meg se csinálják. Tuti meglesz az eredményed :)
2013. jún. 26. 21:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem lesz meg mert nem ott csináltattam,de az Uh t megcsinálták nélküle is.Köszönöm mindenkinek
2013. jún. 27. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!