Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki regisztrált már a dm...

Aki regisztrált már a dm bababónuszra segítene?

Figyelt kérdés
Feltétlenül ki kell várni az utolsó 2 hónapot vagy regisztrálhatok úgy,hogy hamarabbi időpontot írok a baba születéséhez?Nem bírok várni sajna!
2013. jún. 26. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet úgy is regisztrálni, hogy még nem született meg.:) Nem tudom ez a része hogy működik, szerintem fent van a honlapjukon. Én szülés után regisztráltam, nekem a boltban segítettek.
2013. jún. 26. 15:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom csak szülés után lehet regisztrálni, mert be kell mutatni a születési anyakönyvi kivonatot a boltban.

3éve biztos, h így volt, most csak bediktáltam, nem kérték el. Két külön boltban regisztráltam a fiúkat, azt hittem csak azért. Lehet, h már nem is kötelező? Bár velem voltak a gyerekek, láthatták, h nem csak kitalálom.

2013. jún. 26. 15:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát igazból szerintem beregisztálhatsz. Annyi, hogy ha más időpontot írsz be, akkor nem fognak stimmelni az akciók, mert korcsoportos akciók vannak, mármint amikor küldik a kuponfüzetet.

De ez az esetedben csak annyit jelent majd akkor, hogy 2 hónappal korában kapod meg a kuponfüzetet. Pl kupont kapsz olyan ételhet, ami 6 hónapos kortól adható, de te megkapod 4 hónaposan. Kb 1 év alatt jár le a kupon, úgyhogy ebből semmi gondod nem lesz. Sőt :) Az első szülinapjára küldtek a lányomnak egy zoknit, ami persze már régen nem volt jó rá, mert nagyobb a kortársainál...nah Te biztos nem kerülsz ilyen helyzetbe, a kuponfüzetet meg félrerakod kicsit :)

2013. jún. 26. 15:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Jól tudtam, nem kell várni szülésig.:)

[link]

2013. jún. 26. 15:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Dehogyis kell anyakönyvi kivonat :) Szép lenne ilyet kérnének :)
2013. jún. 26. 15:39
 6/9 anonim ***** válasza:

De gondolom a kérdező még nincs az utolsó 2 hónapban, azért kérdezi, hogy meg kell-e várni az utolsó 2 hónapot :)

Mikorra vagy kiírva kedves kérdező?

2013. jún. 26. 15:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Lehet előtte is regisztrálni,ha majd megszületik a baba be kell írni a születési dátumot.Nem tudom,hogy baj lenne e ha bejelölném,hogy augusztus elején vagy végén fog születni,közben szeptember végére vagyok kiírva.
2013. jún. 26. 15:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Én már csak babonából sem írnék be korábbi dátumot, de amúgy szerintem nem ellenőrzik. Tőlem nem kértek semmiféle "bizonyítékot".:)
2013. jún. 26. 15:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Megtettem...remélem nem tartóztatnak le ezért :-D
2013. jún. 26. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!