Milyen juttatás jár egy regisztrált munkanélkülinek kismamának?
Egyet értek az első válaszolóval, ha munkanélkülin vagy az után már csak gyes- re leszel jogosult.
Gyorsan keress munkát!
És nehogy szólj a terhességről!!!!
1.
nem 365 nap kell?mert akkor hiába megy már el dolgozni...vagy a munkanélküli is beleszámít??
Amúgy jó ötlet gyorsan munkát keresni, sok sikert hozzá, főleg hogy szinte a legtöbb helyen, állásinterjún, közvetett vagy közvetlen módon rákérdeznek....ja és ugye van próbaidő is...na most ha reggel kell menni dokihoz mit mond próbaidő alatt??ezt nehéz megoldani...de kívánom hogy sikerüljön, csak azért vagyok ilyen"pesszimista" mert én sem kaptam munkát még a baba előtt, aztán mikor kiderült, hogy terhes vagyok már teljesen esélytelen volt a dolog....én is csak gyest megy csp-t kapok majd...
de gratulálok!!:)és nem elkeseríteni akartalak, csak leírtam én hogy jártam, pedig elég sok interjún voltam...
kedves ma 10:53, én az előtted író vagyok, és sajnálom, hogy nem találtál munkát te sem....de egy picit megnyugtató volt olvasni a soraidat, csak azért, mert látom, hogy nem vagyok egyedül:)
Amúgy ezen én is ki voltam akadva az állásinterjúkon...most minek kérdezi, hogy akarok-e gyereket?Igyekeztem kitérő választ adni, de gondolom levágták, hogy mi van...
Amúgy meg a másik dolog ami kiakaszt:Sokan vannak akiknek megvan rólam a véleményük:"Na szép...a gyes-re szül gyereket"...remélem te nem találkoztál ilyenekkel...
Boldog babavárást:)38+5 hetes pocis:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!