Angliai mamik hol és hogyan vásároltok?
Szia. Ruhakat H&M,Peacocks es Primark-ban veszem. Attol fugg hova megyek. Bodyk 7db 5 fontert,3 tipego 5 fontert. Nadragok kb 7font (egy farmer vagy 2melegito),polo 2-3-4 font,pulover 6-10 font,egyuttesek 8-14 font,zoknik 1-2 font,szoknyak-kisruhak 5-12 font.
Tena van Lactacyd helyett van mas,azt hiszem Simple-s.
Szoptatos melltartot pedig otthonrol kaptam,bar nem hasznaltam. Javaslom nezd meg a Mothercare-be,H&M-be.
A lányom most lesz 3 éves, és nagyobb százalékban van használt ruhája, mint új. Ha vásároltam neki új ruhát, akkor a Matalanból, az asdabol, tescobol, sainsburyből vettem. Amúgy meg ebay, turkálós, carbootsale (ócskás piac) ról vettem. Legolcsóbb a legutóbbi, aztán a turkálós, végül az ebay, de ha mákom van, akkor ugyanolyan olcsón megvan ebayről is. Pl most 3-4 éves korszakra vettem meg a ruháit, és azt hiszem a bugyin és a zoknin kívűl minden megvan (téli-nyári időszakra is)nem emékszem, hogy mennyi lett a végösszeg, mert több eladótól vettem, de nagy csomagokban, de tudom, hogy ruhadarabonként átlagosan 1 fontot fizettem. Értelemszerűen a kabát drágább volt, a harisnya meg olcsóbb. Ennél többet nem szoktam fizetni darabjáért, nem vagyok hajlandó:D
Egyébként mikor magyarban kényszerültem több hónapot tölteni lányommal, be kellett vásárolnom ruhákból. Otthon is a duriból vettem ruhákat és nagyon olcsón vettem otthon is. Pl harisnyáért 100 forintot fizettem. Szóval szerintem nem érdemes kintről hazacipelned, ha duriból vásárolsz. Ha új ruhákat akarsz venni, akkor kicsit jobban megéri, mert itt a tescos minőség is jó, nem úgy, mint otthon. Kaptunk pár ruhácskát már otthonról, hát nem bírták sokáig, sokuk 1. használattal tönkre is ment (pattent lejött, fogott a ruha, egyszerűen a varrás elengedte stb)
Köszi a segítséget :-)
Kint vennénk pár új ruhát,itthon pedig turiban.Szeretem az angol ruhák minőségét.Mivel még csak az 56-62es korszakra készülünk hülye lennék itthon 3000 ft ért venni egy rugit.Nézegettem ebay-en is,olyan vagány kis ruhák vannak olcsón,hogy onnan is biztos be lesz szerezve pár dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!