Megmaradhat még a terhesség?
3. vagyok!
Nagyon szurkolok!
Jelentősen nem tudod befolyásolni az eseményeket, maximum annyival, hogy amennyiben megoldható, pihensz, ki sem kelsz az ágyból, magnéziumot szedsz, és multivitamint, hogy erősödjön a szervezeted. A magnézium oldja a görcsöket, és lazítja az izomzatot. Fogyassz sok folyadékot, és ne emelgess, ne idegeskedj!
Nagyon-nagyon szurkolok!
Próbálok pihenni amennyit csak tudok, szedem a napi 3x2 magnéziumot meg terhesvitamint, de ma negatívat teszteltem
:( :( :( :( :( és még mindig vérzek, pedig már azt hittem elmúlt a vérzés, de mégsem :(
Tudom, most aztán nagyon okosat nem fogunk tudni mondani. A lényeg, és ami szerintem, nagyon fontos, hogy ne csüggedj, és ne veszítsd el a lelkesedésed. A következő hónap simán alakulhat szerencsésebben. Sajnos, úgy tűnik, volt valami baj a háttérben, ami nem kedvezett. Akár az is lehet, hogy "csak" üres petezsák volt, baba nem.
Mint már írtam is az első oldalon... ilyenkor tényleg csak olyasmit lehet mondani, ami elég közhelyesen hangzik. :(
De szívből kívánom, hogy a július vidámabban alakuljon és elröppenjen felétek is a gólya.
3. voltam
Még enyhe vigasz lehet, hogy a teszt hibás. Nem szeretnélek áltatni, de akár előfordulhat. Legjobb barátnőmnek volt szerencséje ilyen helyzethez, mikor 7 hetes makk egészséges terhességet nem mutatott ki a teszt. Rohant orvoshoz, hogy biztos baj van, mikor mutatták is a picit, hogy ver a szíve. :) Szóval akár még ez is előfordulhat.
3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!