Megmaradhat még a terhesség?
Anno Anyukámnál is ez volt, de itt vagyok...
Azért mondta, hogy ne éld bele magad, mert sajnos bármi lehet. Vigyázz magadra, ha tudsz pihenj, és bárhogy is alakulna, ne keseredj el! - bár tudom, ezt mondani könnyű
Esély van, szóval azért még ne add fel a reményt, csak ne vedd azért biztosra. Ha az orvos ezt mondja, nála jobban senki sem tudhatja.
Előfordulhat, hogy ez amolyan terhesség alatti menses, de az is lehetséges, hogy az embriókezdeménnyel nem stimmel valami. Utóbbi esetben csak azt a szörnyűséget tudom mondani, hogy jobb az elején a természet "elrendezi", mintha később derülne ki és akkor kéne meghozni egy nagyon fájdalmas döntést. Közhely és nem is vigasz, de sajna, így van.
Én mindenesetre nagyon szurkolok! Remélem, minden jól alakul!
Sziasztok!
Köszönöm szépen most kicsit jobban vagyok, már nem vérzek olyan intenzitással,bár még mindig élénk piros vér jön, de már nem annyira sok,mint tegnap, vagy délelőtt. Már alig fáj a hasam is, csak néha szurkál. De azért izgulok, hogy mi lesz, holnap megyek vérvételre, a hcg szintet ellenőrzik, mert e tesztem is iszonyú halvány volt egy hét késés után is sajna :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!