Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megmaradhat még a terhesség?

Megmaradhat még a terhesség?

Figyelt kérdés
Egy hetes késés után pozitívat teszteltem, majd rögtön elkezdtem iszonyatosan görcsölni és nagyon erősen vérezni. Ez két napja tart már. Ma a doki az uh-n 12mm-es megvastagodott nyálkahártyát és egy kis petezsákot látott. azt mondta ne éljem bele magam, rosszul indul.
2013. jún. 26. 11:51
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Május 26.-án volt az utolsó menstruációm, de ugye most is "megvan"
2013. jún. 26. 11:54
 2/16 Kerria ***** válasza:

Anno Anyukámnál is ez volt, de itt vagyok...

Azért mondta, hogy ne éld bele magad, mert sajnos bármi lehet. Vigyázz magadra, ha tudsz pihenj, és bárhogy is alakulna, ne keseredj el! - bár tudom, ezt mondani könnyű

2013. jún. 26. 11:54
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Esély van, szóval azért még ne add fel a reményt, csak ne vedd azért biztosra. Ha az orvos ezt mondja, nála jobban senki sem tudhatja.

Előfordulhat, hogy ez amolyan terhesség alatti menses, de az is lehetséges, hogy az embriókezdeménnyel nem stimmel valami. Utóbbi esetben csak azt a szörnyűséget tudom mondani, hogy jobb az elején a természet "elrendezi", mintha később derülne ki és akkor kéne meghozni egy nagyon fájdalmas döntést. Közhely és nem is vigasz, de sajna, így van.

Én mindenesetre nagyon szurkolok! Remélem, minden jól alakul!

2013. jún. 26. 12:11
 4/16 Kerria ***** válasza:
Kedves 3-mas, nagyon szépen fogalmaztál... szívemből szóltál!
2013. jún. 26. 12:14
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat. Nem élem bele magam, de ez a kettős érzés nagyon rossz, főleg, hogy közben folyamatosan dől belőlem a vér :( Kaptam egy uh felvételt a kis petezsákról, azt sem tudom mit érezzek, össze vagyok zavarodva, és kicsit félek, hogy ha nem marad meg, vagy nem fejlődik, akkor mit fognak csinálni?
2013. jún. 26. 12:22
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha magától befejeződik a vetélés, akkor azt ultrahangon látni fogják, akkor semmit, ha viszont nem fejlődik ki a baba de nem megy el magától akkor missed abortusz következhet.
2013. jún. 26. 13:20
 7/16 A kérdező kommentje:
jaj istenem :( :( tudok én itthon tenni valamit, hogy megmaradjon a pici? az a baj, hogy nagyon vérzek, nem csak kicsit. és ha ilyen missed abortuszom lesz, lehet még uténa gyerekem?
2013. jún. 26. 13:58
 8/16 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Hogy vagy? :( :)
2013. jún. 26. 19:56
 9/16 anonim ***** válasza:
Persze,h lehet,ne idegeskedj. Sajnos nem tehetsz semmit,ha el akar menni,akkor el is fog.
2013. jún. 26. 20:32
 10/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szépen most kicsit jobban vagyok, már nem vérzek olyan intenzitással,bár még mindig élénk piros vér jön, de már nem annyira sok,mint tegnap, vagy délelőtt. Már alig fáj a hasam is, csak néha szurkál. De azért izgulok, hogy mi lesz, holnap megyek vérvételre, a hcg szintet ellenőrzik, mert e tesztem is iszonyú halvány volt egy hét késés után is sajna :S

2013. jún. 26. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!