SOS! Megmaradhat így egyáltalán egy terhesség? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Tegyük fel: Nem tudunk róla még és valamiért idő előtt elmegy egy baba, távozik mensivel valamiért a nagyjából megszokott időben amikor meg is kell hogy jöjjön. De miért távozik a baba, ezt nem tudni...Egyáltalán van így esély arra, hogy tovább fent marad majd egy következő terhesség, tehát hogy még ki is derül egy teszt alapján és megéli hogy dokihoz is eljussak és ha kell rásegít valamivel, nehogy baj legyen? Vagy sose jutok el addig, ezáltal sosem marad meg a terhességem, mert idő előtt elmegy a baba, mielőtt még tényleg kiderülne hogy létezett??
Ezt csak így feltételes módban írtam, mert mi van ha...
Hogy tudok így megtartani egy terhességet, ha idő előtt elmegy mielőtt valódi tudomást szereznék róla??
2011. máj. 12. 17:05
1/4 anonim válasza:
kivizsgálás kell és azonnali reakció a doki részéről.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi.
2011. máj. 12. 17:11
3/4 anonim válasza:
Egy vérvétel. Nekem ennyi volt, és kaptam gyógyszert. A nemvárt előtt tesztelnem kellett, és elkezdeni szedni, így maradt meg. De ehhez kell egy normális, segítőkész orvos is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi neked is a választ. Rajta leszek az ügyön...ha meg a doki azt mondja, hogy előbb a férjemmel kellene kezdeni kivizsgálást, és nem engedi, hogy én ezt most elintézzem, akkor keresek másikat...most már tényleg.
2011. máj. 12. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!