Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bölcsődei gondozónők, óvónénik...

Bölcsődei gondozónők, óvónénik meddig dolgoztatok?

Figyelt kérdés
Szerintetek érdemesebb itthon maradnom vagy bevállalhatom valameddig?
2013. jún. 26. 11:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én augusztusban lettem terhes, pont otthon voltunk :-) Szeptember elején, kezdés után szóltam a főnökasszonyomnak(aki nem éppen e legmegértőbb és legkedvesebb fajta...). Akkor voltam 8 hetes.

Igazából a betegségek miatt, a gyerekek emelgetése miatt és persze a nagyfokú munkahelyi stressz miatt(nem a gyerekek miatt!) jöttem el ilyen hamar.

De megérte. Nyugiban voltam legalább :-)

Üdv: egy 6 hetes kislány anyukája

2013. jún. 26. 11:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Novemberben fogant a baba, és mivel bevéreztem, kórházba kellett mennünk, így rögtön szóltam. Szerencsére nem volt semmi gond. Jeleztem, hogy májusban elmennék orvosi és védőnői javaslatra, így kerítettek egy kolleginát, így május vége felé kivehettem a szabadságaimat és elköszöntem.

Egyébként én azt javaslom, hogy amint lehet, és megoldható, köszönj el. Én január elején olyan beteg lettem, hogy egy hónapig nem tudtam dolgozni, mert hörghurutom lett, közben arcüreggyulladás, homloküreg gyulladás, középfülgyulladás, hangszálgyulladás és kezdődő mellhártyagyulladás jelentkezett folyamatosan, szövődményként. Erősebb gyógyszert nem kaphattam, amit meg adtak, az semmit sem használt, mert túl gyenge volt. Végig a tea+méz+kamillás inhalálás volt az, ami "életben tartott", alvás meg szóba sem jöhetett, mert fulladásos köhögőrohamaim voltak és nem tudtam tőlük elaludni se. Ezt nem kívánom senkinek, szóval, én javasolnám, hogy a betegségek miatt köszönj el.

2013. jún. 26. 12:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,én is afelé hajlottam,hogy inkább itthon maradok,de most 100%-osan megerősítettetek benne! :)
2013. jún. 27. 09:57
 4/4 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Igen, kismamáknak veszélyes terep az ovi és a bölcsi. Kissé gyengül az immunrendszer és hiába szedi az ember lánya a terhesvitaminokat és a c-vitamint, olyan nyavalyákat lehet összeszedni, ami pont nem hiányzik. Én már írtam, hogy jártam, és ezért mertem javasolni, hogy amint lehet, maradj otthon. (Egyébként az sem túl szerencsés helyzet, hogy nálunk volt olyan beszoktatós fiúcska, aki ütött-rúgott... Képzelheted, mikor jött, mindig elő kellett halásznom a dajkát, hogy ne adjon egy jól célzottat pociba...)

2013. jún. 27. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!