Napi szintű sporttól ugye nem tekeredhet a zsinór a baba nyaka köré?
Figyelt kérdés
Csakis kismamáknak szóló sportokat csinálok. Rubint Réka kismama tornája (3. trimeszter) és kismama pilates. Nagyon jól esik, ezért gondolom a picinek sem tesz rosszat. Sokszor mozgolódik sport közben, de gondolom ez nem gond. Ugye?
Ja és a szobabiciklit akartam még megkérdezni. A második trimeszterben csináltam néha, de a 3.-ban már nem ajánlott ugye? 28 hkm.
2013. jún. 26. 11:37
1/3 anonim válasza:
te semmit nem tudsz tenni, amitől a nyakára kerül a zsinór.
2/3 anonim válasza:
Ezek a kismama tornák, sportok, jót tesznek, ettől nem lesz bajod, és a picinek sem. Persze ez egy probléma mentes terhességre igaz.
A szobabicikli is jó, a kinti terep bicikli nem ajánlott, mert baleset veszélyesebb.
Jó babavárást, és ne aggódj.
3/3 anonim válasza:
a köldökzsinór össze-vissza tekeredik, sőt, a baba is húzogatja, ide-oda "teszi":) de ne aggódj, általában az égadta világon semmilyen gondot nem okoz! és szerintem a sporttól nem is lehet baj, ha neked jól esik, és az orvos is rábólintott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!