Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet buta kérdés de a fehérje...

Lehet buta kérdés de a fehérje szabad szemmel is látható a vizeletben?

Figyelt kérdés
Mert ma reggel kellett vizeletmintát leadnom a laborba és ilyen fehér,szálkás darabkák úszkáltak benne,az mitől lehet?Kicsit aggódom mert vizesedem is.
2013. jún. 26. 08:24
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Húha,azért a 160/100 nem kevés,nekem 100/70 de félek h megugrik szüléskor.Eléggé félek a császártól,természetes hüvelyi szülést szeretnék,annyira az apás szülés van a fejemben.Délután megyek a laborba az eredményeimért,remélem minden rendben lesz a vizeletemmel.Egyébként mióta 2napja jobban odafigyelek a táplálkozásra és a vízfogyasztásra,rengeteget javult a lábam,szemmel látható a változás,sőt még a mérleg is 2kg-val kevesebbet mutat,így most +10kg van rajtam,bár tudom h idő kell neki mire a víztől megszabadulok,de hátha nem késő még.A császár pedig sajnos amiatt is tűnik esedékesnek mert medencevégű a kicsi,pedig jajj de minden bajom van ha a császárra gondolok.

Akkor szorítok h a mostani terhességed ne úgy alakuljon,már a toxémia szempontjából, mhjnt az előző.

2013. jún. 27. 11:01
 22/28 Kerria ***** válasza:

Aranyos vagy, köszi.

Még simán befordulhat a kicsi, arra összpontosíts, hogy simán menni fog :)

Én is erre gyúrtam...annyi baba van a világon, nem lehetetlen küldetés ez. Aztán ha császár, akkor meg bumm... a lényeg, hogy egészséges légy és maradj Te is meg a baba is.

Kíváncsian várom a laboreredményed, drukkolok, hogy ha fehérje is az, akkor ne legyen vészes mennyiség. Mert ugye valamennyi mindig van benne.

A vizesedésnek meg örülök, bár gondolom az idő is közre játszik, hogy nincs az a nagy meleg... de ha ezentúl is odafigyelsz akkor nem lesz gond!

2013. jún. 27. 11:48
 23/28 anonim ***** válasza:

Igen sajnos lehet.Nekem toxémiám volt és a végén már nagyon zavaros volt a vizelet.

Dokiddal konzultálj,addig is mérd meg vérnyomásod!

Várd meg eredményt mielőtt aggódsz.Persze jobb félni.

Írd meg mi lett.Hány hetes vagy?

2013. jún. 27. 14:21
 24/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok!:-)Na megvan az eredmény,tényleg azt láthattam a vizeletemben,korábban csak egy alkalommal láttam úszkálni benne ilyen kis fehér foszlányokat.Hasonlítgatom a leletet a 2hónappal korábbival,ezelőtt negatív volt írva a fehérvérsejt mellé,míg most 25fvs/uL,a referencia 0-25között van,éppen felsőhatár,nem tudom ez mennyire számít rossznak,a korábbihoz képest azért eléggé lehangoló..
2013. jún. 27. 15:47
 25/28 A kérdező kommentje:
Jajj és a 33.hét közepén járok.
2013. jún. 27. 15:52
 26/28 A kérdező kommentje:

Lááányok!!!Megvilágosultam!:-DHát a fehérvérsejtszám (genny) mennyisége gyulladásra enged következtetni,a fehérje pedig a toxémiára,összekevertem a kettőt!Na most a fehérje mellett az van írva h negatív,ahogy 2hónapja is,szóval remélem egy kicsit örülhetek ugye?

Ja és Keirra ismét köszhg a bíztatást,ha császár hát császár,nem tudok mit tenni.A lábam tényleg lejjebb ment,de tuti h ez az enyhébb idő is közrejátszik.

2013. jún. 27. 16:08
 27/28 Kerria ***** válasza:

Na, ez mindenképpen jó hír. Örülök az eredménynek, aztán csak így szépen tovább, közel a finis :) Drukkolok! Bár lesz fontosabb dolgod is, ha eszedbe jutnék írd meg a végkifejlettett; egészség, szülés és társai :)

Nagyon köszönöm a beszélgetésünket!

2013. jún. 28. 19:50
 28/28 A kérdező kommentje:
Én köszönöm és hasonló jókat kívánok neked is,jó egészséget nektek!
2013. jún. 29. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!