Lehet buta kérdés de a fehérje szabad szemmel is látható a vizeletben?
Húha,azért a 160/100 nem kevés,nekem 100/70 de félek h megugrik szüléskor.Eléggé félek a császártól,természetes hüvelyi szülést szeretnék,annyira az apás szülés van a fejemben.Délután megyek a laborba az eredményeimért,remélem minden rendben lesz a vizeletemmel.Egyébként mióta 2napja jobban odafigyelek a táplálkozásra és a vízfogyasztásra,rengeteget javult a lábam,szemmel látható a változás,sőt még a mérleg is 2kg-val kevesebbet mutat,így most +10kg van rajtam,bár tudom h idő kell neki mire a víztől megszabadulok,de hátha nem késő még.A császár pedig sajnos amiatt is tűnik esedékesnek mert medencevégű a kicsi,pedig jajj de minden bajom van ha a császárra gondolok.
Akkor szorítok h a mostani terhességed ne úgy alakuljon,már a toxémia szempontjából, mhjnt az előző.
Aranyos vagy, köszi.
Még simán befordulhat a kicsi, arra összpontosíts, hogy simán menni fog :)
Én is erre gyúrtam...annyi baba van a világon, nem lehetetlen küldetés ez. Aztán ha császár, akkor meg bumm... a lényeg, hogy egészséges légy és maradj Te is meg a baba is.
Kíváncsian várom a laboreredményed, drukkolok, hogy ha fehérje is az, akkor ne legyen vészes mennyiség. Mert ugye valamennyi mindig van benne.
A vizesedésnek meg örülök, bár gondolom az idő is közre játszik, hogy nincs az a nagy meleg... de ha ezentúl is odafigyelsz akkor nem lesz gond!
Igen sajnos lehet.Nekem toxémiám volt és a végén már nagyon zavaros volt a vizelet.
Dokiddal konzultálj,addig is mérd meg vérnyomásod!
Várd meg eredményt mielőtt aggódsz.Persze jobb félni.
Írd meg mi lett.Hány hetes vagy?
Lááányok!!!Megvilágosultam!:-DHát a fehérvérsejtszám (genny) mennyisége gyulladásra enged következtetni,a fehérje pedig a toxémiára,összekevertem a kettőt!Na most a fehérje mellett az van írva h negatív,ahogy 2hónapja is,szóval remélem egy kicsit örülhetek ugye?
Ja és Keirra ismét köszhg a bíztatást,ha császár hát császár,nem tudok mit tenni.A lábam tényleg lejjebb ment,de tuti h ez az enyhébb idő is közrejátszik.
Na, ez mindenképpen jó hír. Örülök az eredménynek, aztán csak így szépen tovább, közel a finis :) Drukkolok! Bár lesz fontosabb dolgod is, ha eszedbe jutnék írd meg a végkifejlettett; egészség, szülés és társai :)
Nagyon köszönöm a beszélgetésünket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!