Ti összecsomagoltátok már a kórházi táskát?
33 hetesre kész voltam vele. Úgy voltam vele h az ördög sosem alszik...Itthon is előkészítettem mindent előre. Mit adott Isten 36.hétre megszületett hirtelen a lányom. :)
Vhol legbelül mindig is motoszkált a dolog h sose lehet tudni. Inkább legyen meg minth kapkodni kelljen. :)
Ja és nem lehetett előre tudni h hamarabb lesz meg mert a nyakára tekeredett a zsinór és így lett hirtelen császár. :)
Én a helyedben lassan már összeszednék mindent ami kell. :)
És csakh tudd egyáltalán nem vagyok paramami néha még le is szólnak h nem vagyok aggódós. :)
Szintén 32 hetes vagyok! :)
Én ma kezdtem el pakolgatni pár apróságot. Beraktam egy nagy táskába a pelust, popsitörlőt, két neszesszert: egyet a baba holmijainak, egyet a sajátomnak. Bekerült két cumi még a babának, nekem egy tusfürdő és a bimbóvédő a szoptatáshoz.
Holnap összeszedem a papucsomat, zoknikat, és a jövő héten majd elugrok venni betétet, eldobható bugyikat, külön fogkrémet, fogkefét, eldobható wc ülőkét, egyéb apróságot.
Egyébként időben vagy, nem kell rohanni, még pont van időnk kényelmesen összeszedni a holmikat.
Nekem már össze van pakolva. Már csak a mindennapi használati tárgyakat kell belerakni (fésű, fogkrém stb..).
33 hkm
39. hétben vagok, még nem pakoltam össze. :)
Apának elmondtam, hogy mit hol talál, de pár dolog még szárad, így nem szedelőzködtem össze. Igaz, nem is éreztem, hogy itt az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!