Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti összecsomagoltátok már a...

Ti összecsomagoltátok már a kórházi táskát?

Figyelt kérdés
32 hetes várandós vagyok. El kellene kezdenem már ugye?
2013. jún. 25. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:

33 hetesre kész voltam vele. Úgy voltam vele h az ördög sosem alszik...Itthon is előkészítettem mindent előre. Mit adott Isten 36.hétre megszületett hirtelen a lányom. :)

Vhol legbelül mindig is motoszkált a dolog h sose lehet tudni. Inkább legyen meg minth kapkodni kelljen. :)

Ja és nem lehetett előre tudni h hamarabb lesz meg mert a nyakára tekeredett a zsinór és így lett hirtelen császár. :)

Én a helyedben lassan már összeszednék mindent ami kell. :)

És csakh tudd egyáltalán nem vagyok paramami néha még le is szólnak h nem vagyok aggódós. :)

2013. jún. 25. 19:16
 2/6 Kerria ***** válasza:
Én még csak 23 hetes vagyok, így még nem pakoltam... no meg a második, így ha menni kellene az alapokat már apa is tudja :) :D
2013. jún. 25. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Szintén 32 hetes vagyok! :)

Én ma kezdtem el pakolgatni pár apróságot. Beraktam egy nagy táskába a pelust, popsitörlőt, két neszesszert: egyet a baba holmijainak, egyet a sajátomnak. Bekerült két cumi még a babának, nekem egy tusfürdő és a bimbóvédő a szoptatáshoz.

Holnap összeszedem a papucsomat, zoknikat, és a jövő héten majd elugrok venni betétet, eldobható bugyikat, külön fogkrémet, fogkefét, eldobható wc ülőkét, egyéb apróságot.

Egyébként időben vagy, nem kell rohanni, még pont van időnk kényelmesen összeszedni a holmikat.

2013. jún. 25. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem már össze van pakolva. Már csak a mindennapi használati tárgyakat kell belerakni (fésű, fogkrém stb..).

33 hkm

2013. jún. 25. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:
33 hetes vagyok, ma kezdtem el kimosni pár holmit, de a kórházi táskám még üres :) Első terhességemnél ekkor már össze voltam pakolva, most valamiért nem kapkodom el. Jó sok cuccot meg kéne még vennem, de átteszem jövő hónapra. Nem érzem, hogy kéne sietni. Aztán lehet, hogy pár hét múlva meglepődöm.
2013. jún. 25. 21:25
 6/6 anonim ***** válasza:

39. hétben vagok, még nem pakoltam össze. :)

Apának elmondtam, hogy mit hol talál, de pár dolog még szárad, így nem szedelőzködtem össze. Igaz, nem is éreztem, hogy itt az idő.

2013. jún. 25. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!