Nem mutatja még ki a teszt vagy más baj van?
Figyelt kérdés
Múlt hónapban 15.-én volt meg,ma csináltam egy tesztet most este ami negatívot mutatott.. Első terhességem előtt nagyon rendszertelen volt a havim volt h 6 hetente jött meg,de amióta szültem beállt majdnem napra pontosan. 13 hónap alatt 5 napot csúszott,erre most...még semmi. Bizonytalan vagyok..szerintetek? Gabriel tesztet csináltam nem tudom számít e valamit..2013. jún. 24. 19:32
1/1 anonim válasza:
nagyon sok.minden.befolyásolja a mentruàciót. nekem februárba több mint 2 hetet kèsett. a tesszt negatív lett elmentem orvoshoz ès semni baj nem volt. nyugi ne stresszelj annál rosszabb. de azèrt orvoshoz menj el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!