Kismamák, akik rosszul vagytok! Hányadik hétben jártok, és hogy bírjátok? Hányadik babátok?
Az első hetekben én is rosszul voltam minden szagtól, még a kávé tuti jó illatától is. Fáradt voltam, aluszékony. Én az elsőt várom. Most 32 héten vagyok, de már minden bajom van. Nagyon rosszul alszok, keveset is. Fáj a csípőm, sokszor sehogy sem jó. Ez van. Majd kárpótol a kislányom :).
Boldog babavárást!
Engem is folyamatos hányinger gyötör. De Neked legalább mindjárt véget ér a hányós időszak! Az első babával én is sokat hánytam, még a 17. héten is, aztán a többivel már csak egyszer-kétszer, viszont a hányinger minden terhességemnél megvolt, így most is... De majdcsak elmúlik!
32 hetes kismama, neked is kitartás, a vége már nagyon gyorsan elrepeül, még ha kicsit nyűgös is...
Boldog babavárást és jó babázást nektek!
Sziasztok!
En a 20 heten jarok... Minden reggel hanyok, egesz nap nagyon faradtnak erzem magam... Most visszakapom, amit én adtam anyunak... : ) Elso babam...
Mindenkinek kitartás! : )
19. hétben járunk, minden nap hányok reggel. Dél előtt hányingerem van, nem nagyon tudok aludni, fáj a farokcsontom.
Eddig a hányás miatt nem tudtam hízni, most azon vagyok, hogy muszáj enni.
Valószínűleg már nem olvasod, mert jó régen kérdeztél (viszont én most találtam meg a kérdést), de azért megírom: 2010. május 26-án született meg a kisfiunk (egy lány és 2 fiú mellé), és azóta már a következővel vagyok 10 hetes várandós.
Köszönöm kérdésedet!
:)
Én kérdeztem!
:)
Gratulálok! :)
Nekünk az első másfél éves, a második 6 hetes! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!