Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lüktetés szerű magzat mozgás...

Lüktetés szerű magzat mozgás 32 hetesen?

Figyelt kérdés
Olyan mintha luktetne,kivulrol is latszik es ugy is erzem,ha megsimitom akkor mashogyan rug,vagy arrebb megy,de utana folyatatja.Illetve ez most fordult elo eloszor.Kb 5 percen at csinalta.Es biztos hogy nem csuklik,mert azt ugy erzem mintha a fenekem luktetne(legalabbis fejfekvesu volt eddig..).Tapasztalt valaki hasonlot?
2013. jún. 24. 00:36
 1/5 anonim ***** válasza:
én is szoktam ilyen érezni, én ezt nem nagyon szeretem, nekem kellemetlen érzés , de én szerintem csuklik ilyenkor
2013. jún. 24. 04:08
 2/5 anonim ***** válasza:

csuklik a kis drága! :D Imádtam amikor a lányom a pocakban csuklott! Most is nagyon várom!

20. hetes kismama

2013. jún. 24. 08:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Szió ! Ilyen nekem is szokott lenni , nekem fejfekvésű már.

Én is volt úgy hogy leaglább 2 p éreztem de én lent ahol a pici kis buksija van, viszont néha érzem fent is . Szerintem is csak csuklásról van szó.

30+1 hkm :)

2013. jún. 24. 09:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!Lehet hogy vegul is csuklott.De olyan furcsa volt.Remelem nem fordult rossz iranyba igy a vegere..:)
2013. jún. 24. 12:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Ó, hát olyan messze vagy még a végétől. :)

39 hkm

2013. jún. 24. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!