Szerintetek baj lehet ha 20 hetesen még nem érzem, hogy a picike mozog odabenn?
Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 18:36
1/6 anonim válasza:
Gondolom első baba, egészen biztosan a héten, de legkésőbb jövőhéten meg fogod érezni. A Uh-kból tudhatod, hogy nincs baja, és ha mész a védőnőhöz őt is megkérheted, hogy hallgassátok meg a szívét. Így akkor meg nyugszol.
2/6 anonim válasza:
Szia! Ne aggódj, én is csak a 21. héten éreztem először. Azt mondták ez normális első babánál.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen első baba, és köszönöm a válaszokat most egy kicsit megnyugodtam :)
2013. jún. 15. 20:41
4/6 anonim válasza:
Szia! Én holnap töltöm a 20. hetet és még én sem érzem. Csütörtökön voltam UH-on,minden rendben. Mellső fali a lepény, azt olvastam ilyenkor később lehet érezni. Ne aggódj biztos minden ok!
5/6 anonim válasza:
Ilyen apróságokkal nem is foglalkoztam még 24 hetesen sem.
6/6 anonim válasza:
A mellső fali lepénynél azért nem minden esetben igaz!Nekem is az van és 15 hetesen éreztem őt először és most szerdán indult be igazán!Most már mindennap akrobatázik odabenn a kislányom és nálam is első baba!De aggodalomra semmi ok!Ez egyénenként változó, de szerintem pár napon belül beindul! :)
19 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!