Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetesen miért van ez?

31 hetesen miért van ez?

Figyelt kérdés
Ma du. elkezdett szúrni a hüvelyembe, tartott egy órán át. Vettem be mg-ot, de ugye egyszerre nem hatott. Kicsi nyomásérzetem is volt, de röpke időre. Mi lehetett ez? Vagy ez ennyi idősen normális? Másnak is volt szúrkálása?
2013. jún. 14. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt szurkálás a hüvelyembe. A baba már be volt fordulva, és a feje néha nyomta az idegszálakat. Nekem megemelték a magnézium adagomat (nem ezért), azóta nem érzem, csak nagyon ritkán, most majdnem 34 hetes vagyok.
2013. jún. 14. 16:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott lenni bár nem egy órán keresztül. Nekem az orvosom erre azt mondta, hogy készül a szervezetem a szülésre és már lazulnak az ízületeim. Ugye a csípő izület az ami lazábbak és lehet ezt érzed. Pihenj sokat de ha van orvosod akkor érdemes vele konzultálni erről ha legközelebb előfordulna.
2013. jún. 14. 16:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem jelenti azt h rövidülne a méhnyak vagy nyílna a méhszáj ugye? Nem volt kellemes, de szerencsére elmúlt. Dokimhoz 2,5 hét múlva megyek, akkor megfogom kérdezni tőle, de remélem nem fordul elő többször, mert megijedtem. Ha előre haladottabb lennék akkor nem lenne ijesztő, de most még ne legyen semmi. Akkor ezek szerint Nektek is volt, bocsi de így megkönnyebbültem egy kicsit.
2013. jún. 14. 17:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 32 hetes vagyok.Én olyat éreztem már párszor,mintha megduzzadt volna a szeméremajkam meg mintha tampon lett volna bennem.Főleg,ha sokat voltam talpon.Én arra gondoltam,hogy a baba sùlya nyom már.
2013. jún. 14. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!