En 6 hetesen mentem, erre kiderult (amit sejtettem), hogy a teressegem csak 4 hetes, mivel 36 napos ciklusaim vannak.
Igy 3-4 het mulva kell mennem.
2013. jún. 13. 09:17
2/11 anonim válasza:
5+2-n voltunk először. Látta, hogy jó helyre ágyazódott be, engem ez megnyugtatott.
Visszhívott egy héttel későbbre, 6+2-n már szívhang is volt nekünk.
Megnyugtató volt korán látni, hogy van, ott van,jó helyen van. Nem baj, ha eleinte nem látják a szívhangot, nem kell megijedni! Én a korai ellenőrzés híve voltam, vagyok.
2013. jún. 13. 09:17
3/11 anonim válasza:
Igen elmehetsz de még nem bizti hogy lesz szívhang is én még várnék 1 hetett a helyedben, én is ilyen idősen mentem elöszőr dokihoz és még csak petezsákot látta, embriót még nem .
És általában ilyenkor mindenkinek hüvelyi uh-on nézik,vagy hason?
2013. jún. 13. 09:23
6/11 anonim válasza:
Én első babámnál 6 hét 5 naposan voltam uh-on, második babámnál meg 7 hét 2 naposan. Mindkét esetben volt már szívhang. Nekem mindkettő hasi uh volt és 12 hetesen csináltak hüvelyi + hasi uh-ot. De szerintem ez mindenhol másképp van. Sok helyen az első uh hüvelyi.
2013. jún. 13. 09:48
7/11 anonim válasza:
Egyes magándokik a szuper felbontású gépükkel hasiznak, de alapból hüvelyire számíts.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!