Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik vmi megoldás émelygésr...

Létezik vmi megoldás émelygésre, gyomorégésre?

Figyelt kérdés
Rettenetesen vagyok 7 és 1/2 hetesen. Szinte mindentől rosszul vagyok és sok a savam.
2009. okt. 13. 14:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Újra a 7 hetes hányingeres válaszoló vagyok.

A gyomorégés és a reflux (nyelőcsőgyulladás) nem ugyanaz, bár sok esetben összefügg. Sajnos tapasztalatból mondom, mert nálam nem terhesen is gyakran előjöttek ezek a problémák. A reflux tünetei: savas felböfögés, köhögés, mellkasi fájdalom, légzési nehézségek. Ezt tényleg fontos kezelni, de a panaszaid alapján neked "csak" gyomorégésed van. A gyomorégés terhesség alatt nagyon gyakori, és mondhatni normális. Próbáld ki a savközömbösítőket, hogy nálad melyik válik be. Én nem tudom, Quamatelt lehet-e szedni terhesség alatt, én nem merek, pedig nekem is sokszor van ilyen problémám. Kitartás!

2009. okt. 14. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!