Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik vmi megoldás émelygésr...

Létezik vmi megoldás émelygésre, gyomorégésre?

Figyelt kérdés
Rettenetesen vagyok 7 és 1/2 hetesen. Szinte mindentől rosszul vagyok és sok a savam.
2009. okt. 13. 14:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Bàr savam nem volt, de az émelygést nekem elmulasztotta a danone actimel!
2009. okt. 13. 14:50
 2/11 A kérdező kommentje:
Érdekes. Ilyet még nem hallottam. Danone activia van itt nálam. Kifejezetten a Danone Actimel?
2009. okt. 13. 14:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia! Az a baj, hogyha már most sok a savad később még rosszabb lesz. Nekem erre csak a Salvus víz vált be. eleinte alig tudtam meginni, de éreztem hogy jó hatása van így azzal ütöttem el a dolgot hogy legalább tudom mitől émelygek /szerintem rossz ízű/, de tényleg csodákra képes. Ja és ami tényleg fontos hogy terhesen is iható.
2009. okt. 13. 14:53
 4/11 anonim ***** válasza:
szia.a savre nyugodtan egyél renit,azt lehet,és tényleg jó,az émelygésre meg kinek mi válik be.a hideg dolgok általában jót tettek,nekem a hideg kefír,vagy idítő,a keksz is nagyon jó,és pihenj sokat és lélegezz egyenletesen akkor elmúlik az émelygés.boldog babavárást neked.
2009. okt. 13. 14:53
 5/11 anonim ***** válasza:
én az Actimelt ittam csak, a joghurtra rà se birtam nézni, pedig az is az :D de az ivo, a dobozos bööeee :D
2009. okt. 13. 14:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Szóval írtam egy csomó mindent, de elszállt. A lényeg mindentől rosszul vagyok, a víztől is. Az almát nagyon kívánom, de gondolom csak még több lenne a savam tőle. A renee nem nagyon hat nekem.
2009. okt. 13. 14:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Sav ellen Rennie, hideg tej, háztartási keksz, reszelt krumpli, kefír. Éhgyomorra banán.
2009. okt. 13. 17:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Csak azzal tudlak bíztatni, hogy én is így vagyok 7 hetesen, és én is nagyon szenvedek, még a víz, a levegő szagától is rosszul vagyok, és nekem se jó semmi ellene... Úgyhogy kitartás nekünk, utána nagyon jó lesz!!!
2009. okt. 13. 17:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha már most sok a savad,akkor terhességi refluxod van.Szedjél rá Rennie-t vagy Quamatel minit!
2009. okt. 14. 10:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha nem múlik menjél el gasztroenterológushoz.Nem szabad hagyni,hogy a terhességi reflux esetleg örökre megmaradjon.Gyógyszeresen jól kezelhető.Addig is Quamatel mini!
2009. okt. 14. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!