Az baj, ha még nem híztam 1 kg-ot sem? Pocakom szépen nő, és a baba is mozog, mégis aggódom, hogy eléggé fejlődik-e?
17.hetet töltöm ma,65 kg-mal kezdtem szerintem,védőnő csak 61-et mért az elején,és azóta is annyi vagyok az itthoni mérlegen.Néha rosszul voltam,és jó néhány ételt nem tudok megenni.Bár mióta mozog a baba,valamelyest normalizálódott a helyzet.
Szerintetek normális ez?Első babával kevesebb súlyról indultam,de ekkorra már 3-4 kg pluszom volt.Most meg semmi.Védőnő azzal biztat,hogy majd később beindul,de mégis félek...
Köszi,ha válaszoltok!
18+6 vagyok, és én sem híztam egy kilót se, igaz, én egy kis feleslegessel kezdtem a terhességet.
Az egyik ismerősöm pedig mindössze +4 kilóval ment szülni, és ebből a gyerek 4 kiló volt :)
De azt mondták nekem, hogy nincs semmi gond, ettől a baba egészségesen fejlődik.Itt a gyakorikérdéseken is sok megnyugtató választ kaptam, szóval neked is nyugi :)
Oké,köszi.
Akkor várok türelmesen.
Azért volt fura,mert az első babával 57-tel kezdtem,és 75-tel mentem szülni (+18kg)
Most pedig még semmi gyarapodás.Férjem szerint innen-onnan szedi össze a baba a súly feleslegemet,mivel most 65-tel indítottam,igaz visszamentem 61-re.
Mindenesetre köszi a gyors választ!
Üdv szép napot.
Szia.Én már nem vagyok kismama,de én a 18.hétig nem híztam semmit(igaz,nem voltam kívános és szinte alig ettem,mert nem kívántam semmit:(),a terhesség végéig összesen 9kg jött fel és a szülésnél lement 7kg:D.Örülj neki,hogy ilyen alkatod van,csak így tovább.A baba elveszi ami neki kell,fejéődik rendesen,csak egyél tápláló és egészséges kaját és nem lesz gond.
Üdv:13hós manó anyuja
Szia.
En nagyon nagy felesleggel indultam a terhessegnek.Eddig minusz 10 kilonal jarok.
A 11. es a 20. het kozott - 6 kilo :D
En ennek orulok es teszek is erte.
Nem koplalok eszek mindent palacsinta kenyer minden.
Heti 3-5 alkalommal setalok minimum 1 orat. A munkam miatt is sokat megyek mindenfele.A buszozast levaltottam setara.Ha az edesseg ehetnek ramjon akkor inkabb reggel eszem meg mint este, de porbalom minimalizalni a felesleges cukrokat inkabb gyumit eszek.
A hasam szepen gombolyodik viszont a labamon eltunoben van a narancsbor :D es a fenekem is kisebb.
Ha a baba szepen fejlodik akkor szerintem nincs gond.
De kerdezd meg a vedonod/orvosod.
En is azt tettem.Nekem azt mondtak csak igy tovabb.
Boldog baba varast es meg boldogabb babazast kivanok!
Bocsi!
158 cm vagyok,ez kimaradt eddig.
Mindenkinek köszi a választ,nem én pontoztam le titeket.Annak örülök,ha valaki válaszol,ha érdemben nem tudom hasznosítani,tovább lépek és olvasom a többit...
Még egyszer köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!