Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8hetes vagyok és egész nap...

8hetes vagyok és egész nap hányingerem van. Sokszor úgy ennék valamit, de undorodom minden kajától. Van valami, ami jó a hányinger ellen? Meddig tart még ez a rosszullét?

Figyelt kérdés
Reggel egy kiflit szoktam elmajszolgatni, nehezen. Kekszet is vettem, de nem birom bekapni se. Már probáltam hányni, mert utána jobban szoktam lenni, de már az se sikerül.
2009. okt. 12. 23:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek a választ,mindent kiprobálok!
2009. okt. 13. 12:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem az első terhességnél akkor volt hányingerem, ha semmit sem ettem, vagy ha valamiből sokat ettem.... :-) Tehát mindig csak egy-egy kis falatot fogyasztottam mindenből. Most meg egyfolytában hányingerem van, pedig még csak az 5.hetet töltöm, még csak most lett pozi a tesztem! :-) Mindegy, mert bolgod vagyok! :-) Próbálok csak erre gondolni, még akkor is mikor a rókakoma nagyon kerülget... :-S
2009. okt. 13. 14:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Neked kell kitapasztalni mit tudsz megenni. Én krémtúrót kakaót, krumplipürét meg levest tudtam enni. És sok gyümölcslevet ittam. Nem tartott olyan sokáig 14-15. hét:)
2009. okt. 14. 19:10
 14/15 A kérdező kommentje:
A hideg narancslé nekem nem jött be,most B6 vitamint szedek,az jó.
2009. okt. 15. 15:56
 15/15 Bolya válasza:

Megnyugtató hogy nem vagyok egyedül ezzel a gondal !!

Teljesen lemeriti az elemet én 6 hét alatt 7 kg fogytam

2011. okt. 29. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!