Mi a véleményetek az otthon használatos magzati szívhang hallgatóról? Tapasztalatok?
A dokik sem szeretnek sűrűn UH-ni, és ez is úgy működik. Én ezért nem vettem, nem akarom a babám kitenni olyannak, ami esetleg árthat neki. Ezt senki nem mondja ki konkrétan, hogy árt, de azért nem szívesen UH-nak mondjuk hetente. Akinek meg van ilyen készüléke talán naponta is meghallgatja a picit. Úgy is mocorognak legkésőbb a 20. héttől, nekem az pont elég, ha ezt érzem.
Boldog babavárást!
Szia.
Nekem van szívhang hallgatóm Angelsound márkájú.
Nekem nagyon hasznos volt, mert állandóan paráztam, hogy jól van e a baba, de mivel 2 hét mulva fektetnek be ,így nincs már rá szükségem.
Ha érdekel 7500 Ft-ért árulom.
Ha megírod a mail címed küldök róla képet.
üdv. 37 hetes kismami
A 24 hetes km története egy kitaláció!
Akinek van ilyen készüléke, tudja miről beszélek. Egyáltalán nem lehet összekeverni a két szivhangot, egyrészt azért, mert a pocidnál nem hallod a sajátodat, másrészt mert mindkettő teljesen más, ahogy az előző hozzászóló is irta, az egyik kétszer gyorsabb... A saját szivhangod talán felismered...
Én nagyon ajánlom, engem nagyon megnyugtatott anno!
Már ne haragudjon az, aki elhiszi ezt a sztorit, de ahhoz nagyon sötétnek kell lenni, hogy összekeverd a saját szívverésedet a babáéval. Kb 2-szer olyan gyors és nem is ugyanott hallható, sőt teljesen más a kettő. aki hallgatott már ilyen hallgatóval babát, tudja, hogy miről beszélek. Én mindig megtalálom a saját szívverésem hangját is.
Természetesen ez a készülék nem arra való, hogy állandóan hallgasd a babát vele, sőt ARRA SEM VALÓ, HOGY KIVÁLTSA AZ ORVOS ÁLTALI UH-S VIZSGÁLATOT. Mi amint megtaláljuk, kb 10 másodpercig hallgatjuk és kész. Már 26. hétben vagyok, de néha, amikor nem érzem mocorogni, még mindig meghallgatom egy pár másodpercre.
A doki is ki volt akadva, amikor meséltem neki, hogy miket írkálnak itt, hogy veszélyes, meg zavarja a babát. A televízió is, meg a mobiltelefon is zavarja, mert egy nagyobb baba már azt is hallja.
Engem megnyugtatott amikor még nem éreztem mocorogni, most pedig megnyugtat, amikor nem érzem egy ideig. Ettől függetlenül, ha úgy érezném baj van én lennék az első, aki orvoshoz, kórházba megy.
Ezt a történetet csak az hiheti el, akinek nincs ilyen készüléke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!